Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Πέταξαν πάνω από 7 χιλιάδες ευρώ και ένα κουτί με κοσμήματα! Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι σε περιοχή του Ηρακλείου που όμως στάθηκε η αιτία να μην μπορεί να ησυχάσει μια οικογένεια εδώ και 48 ώρες.

Σε αυτό το γεγονός όμως που αφηγήθηκε στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη η παθούσα, δεν λειτούργησε το αίσθημα της τιμιότητας που στην πλειοψηφία της διακρίνει την κοινωνία μας αλλά ο εύκολος τρόπος να βγάλει κάποιος χρήματα.

Γιατί το να βρει κάποιος χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα και να μην τα παραδώσει στην αστυνομία αλλά και έγγραφα που πιστοποιούν τον ιδιοκτήτη τους θεωρείται καταδικαστέο και ηθικά αλλά και ποινικά.

Η τσάντα με τα λεφτά και τα χρυσαφικά

Αυτό το γεγονός έχει αναστατώσει την οικογένεια της κ. Καλαϊτζάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη καθώς πηγαίνοντας στο σπίτι της από την επιχείρησή της, στην περιοχή του Υγειονομικού και συγκεκριμένα στις οδούς Τομπάζη και Βασιλογιώργη στο Ηράκλειο, της έπεσε μια τσάντα του καταστήματος που διατηρεί με το σύζυγό της όπου μέσα είχε βάλει πάνω από 7 χιλιάδες ευρώ και ένα κουτί με κοσμήματα δηλ ένα μικρό “θησαυρό”.

Η τσάντα της έπεσε στο δρόμο χωρίς να το αντιληφθεί και εκείνης συνέχισε την πορεία της για το αυτοκίνητό της.Όταν αντελήφθη την απώλεια της τσάντας με το μικρό θησαυρό,επέστρεψε προς το σημείο για να την ψάξει.

Μάταια όμως καθώς η τσάντα είχε κάνει “φτερά”. Απελπισμένη την αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα ενώ ειδοποίησε το σύζυγό της και την αστυνομία.

Κάποιοι είδαν τους νεαρούς να παίρνουν την τσάντα

Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής ωστόσο είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί και περιέγραψαν με λεπτομέρειες το περιστατικό.

Όπως μας είπε η παθούσα, λίγη ώρα μετά την απώλεια της τσάντας με τα χρήματα πέρασαν από το σημείο δύο νεαροί 25 έως 30 ετών με αμάνικο μπουφάν ο ένας κρατώντας μια σακούλα με σκουπίδια, συνοδεύοντας ένα καφέ σκύλο, κατευθυνόμενοι προς τον κάδο απορριμμάτων για να τα εναποθέσουν.

Ένας από τους νεαρούς που είχε και κοτσίδα είδε την τσάντα μπροστά του την άνοιξε είδε τι περιείχε και στη συνέχεια προχώρησε προκειμένου μαζί με το φίλο του να φύγει χωρίς να αναζητήσει τον κάτοχό της στην περιοχή.

Εκείνοι που είδαν τους νεαρούς είπαν στην αστυνομία ότι εάν τους έβλεπαν θα τους αναγνώριζαν.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρεθούν οι νεαροί με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως και είναι κάτοικοι εκείνης της περιοχής αφού πήγαν στον κάδο τα απορρίμματά τους. Παράλληλα η αστυνομία και η σήμανση έψαξε και τα σκουπίδια χωρίς όμως να βρει κάποιο στοιχείο.

Έκκληση μέσω του Ράδιο Κρήτη

Τώρα η κ. Καλαϊτζάκη μέσω του Ράδιο Κρήτη κάνει έκκληση εάν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες να απεθυνθεί στην αστυνομία ενώ η ίδια και ο σύζυγό της βρίσκονται συνεχώς σε εκείνη την περιοχή μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα προδώσει την ταυτότητα των νεαρών.

Παράλληλα παρακαλεί να επιστρέψουν την τσάντα με τα χρήματα που είναι απαραίτητα στην οικογένειά της καθώς δεν έχει μεγάλη οικονομική άνεση και προοριζόταν για την πληρωμή υποχρεώσεών και θα τους δώσει αμοιβή ενώ δεν θα επιδιώξει την δίωξή τους.

ekriti.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου