Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Σουφλί: Ειδικές δυνάμεις εγκαθίστανται και στο Μεγάλο Δέρειο. Κλείνουν τις διόδους απο Βουλγαρία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένα δεύτερο τμήμα Ειδικών Δυνάμεων (Καταδρομένων), εγκαθίστανται στην περιοχή του Σουφλίου, για καλύτερο έλεγχο και αποτροπή της λαθρομετανάστευσης που υπάρχει από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr που προέρχονται από κατοίκους των χωριών της ορεινής περιοχής, ενημερώθηκαν ότι μετά το τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού που έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και μήνες με έδρα το Σουφλί και καλύπτει την περιοχή τους για εντοπισμό και σε άμεση συνεργασία με την αστυνομία συλλήψεις λαθρομεταναστών, θα υπάρξει εγκατάσταση και δεύτερου τμήματος στο Μεγάλο Δέρειο. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί το άδειο Στρατόπεδο “Παρασκευούδη” για την διαμονή των Καταδρομέων, οι οποίοι από εκεί και για όλο το 24ωρο θα περιπολούν στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, προκειμένου να μην επιτρέπουν την είσοδο λαθρομεταναστών και τις δραστηριότητες των κυκλωμάτων διακινητών.

Αυτό όπως πληροφορήθηκαν, έγινε με απόφαση του Δ’ Σώματος Στρατού και του Διοικητή του Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση των δυνάμεων, επειδή οι στρατιωτικοί που εγκαταστάθηκαν στο Σουφλί και συγκεκριμένα στην 50η Ταξιαρχία με την συγκεκριμένη αποστολή, περιπολούν πέρα από την ορεινή περιοχή και στην παραποτάμια του Έβρου. Όμως οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Δέρειο, θα καλύπτουν την περιοχή αποκλειστικά, έως τα σύνορα με το νομό Ροδόπης, όπου επίσης εγκαταστάθηκε άλλο τμήμα τους, όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το Evros-news.gr. Έτσι, στην περιοχή μας υπάρχουν πλέον τρία τμήματα Καταδρομέων, για τον συγκεκριμένο σκοπό, ένα στο Ορμένιο και δυο στο Σουφλί.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου