Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Νέου που πυροβολήθηκε από την Κλοντιάνα Τσέλο Επέστρεψε στο σπίτι του ο γιατρός

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Επέστρεψε στο σπίτι του ο γιατρός που δέχτηκε επίθεση στο Χαλάνδρι από την 49χρονη εικαστικό

Εξιτήριο πήρε ο 66χρονος οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, ο οποίος έδωσε μάχη για 19 ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο Γεννηματάς, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Ο γιατρός είχε δεχτεί σφαίρες από όπλο που έφερε πάνω της η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία του επιτέθηκε ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας του παιδιού της, δεν την άφηνε να έχει επικοινωνία με την κόρη της, παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν εκδικαστεί σε βάρος της.

Ο γιατρός έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του, φανερά καταβεβλημένος, συνοδευόμενος από την Αγγλίδα σύζυγό του. Ο Γιώργος Νέος έφτασε στο σπίτι του στο Χαλάνδι, έξω από το οποίο δέχτηκε την επίθεση από την 49χρονη εικαστικό με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία υπήρξε πρώην ερωμένη του.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω στο σπίτι» δήλωσε ο γιατρός  στο Tlive ο οποίος είχε μώλωπες στο πρόσωπό του, καθώς η Τσέλο φέρεται να τον χτύπησε με την κάνη του όπλου πριν τον πυροβολήσει μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι πλέον θα ξεκουραστεί στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι 49χρονη έχει κριθεί προφυλακιστέα και σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου