Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ποτά-«μπό μπες» έστειλαν στον άλλο κόσμο 22 άτομα στην Κωνσταντινούπολη! 16 ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στο στόχαστρο των τουρκικών αρχών πωλητές και διανομείς αλκοολούχων σε ολόκληρη τη χώρα

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ στην Κωνσταντινούπολη τις τελευταίες ημέρες, ενώ 16 ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε σήμερα εκπρόσωπος του κυβερνήτη της πόλης.

Στην ίδια ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρεται πως τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για εμπλοκή στην συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές ενέτειναν τις επιχειρήσεις κατά του παράνομου αλκοόλ, ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, βάζοντας στο στόχαστρό τους πωλητές και διανομείς αλκοολούχων σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην ανακοίνωση του γραφείου του κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας σημειώνεται επίσης πως 11 από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν ξένης υπηκοότητας, όπως επίσης και πέντε από εκείνους που νοσηλεύονται. Συνολικά, 46 άνθρωποι έχουν εισαχθεί στο νοσοκομεία έχοντας υποστεί δηλητηρίαση από αλκοόλ! 

Κι όλα αυτά εξαιτίας, προφανώς, του γεγονότος πως οι τιμές στα αλκοολούχα ποτά στις αγορές, τα εστιατόρια και τα μπαρ έχουν «εκτοξευτεί» τους τελευταίους μήνες λόγω της υψηλής φορολογίας και την αύξησης του πληθωρισμού, με αποτέλεσμα κάποιοι επιτήδειοι να στήνουν παράνομα αποστακτήρια.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου