Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Τρό μος εν πτήσει: Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους στα 35.000 πόδια (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Θρίλερ σε πτήση από την Σεβίλη της Ισπανίας με προορισμό τη Βουδαπέστη στην Ουγγαρία 
Ένας σεκούριτι εκτός υπηρεσίας έσωσε μια ολόκληρη πτήση από την καταστροφή, όταν σταμάτησε επιβάτη που προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους.

Το απίστευτο γεγονός συνέβη στην πτήση της Ryanair FR5253 που απογειώθηκε από τη Σεβίλη της Ισπανίας με προορισμό τη Βουδαπέστη στην Ουγγαρία. Επιβάτης πανικοβλήθηκε και ήθελε να κατέβει από το αεροπλάνο εν πτήσει.

Παρόλες τις προσπάθειες των αεροσυνοδών δεν ηρεμούσε και σε μια στιγμή πετάχθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, κάτι που θα οδηγούσε σε ξαφνική αποσυμπίεση της καμπίνας με αποτέλεσμα το άνοιγμα να λειτουργούσε ως μια τεράστια ρουφήχτρα που θα οδηγούσε στο κενό δεκάδες επιβάτες.

Εκείνη την στιγμή ο Αντόνιο Κουιντέρο, σεκούριτι εκτός υπηρεσίας έδρσσε άμεσα και μαζί με άλλους επιβάτες κατάφερε να ρίξει στο πάτωμα τον επιβάτη και τον ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια παρέδωσαν τον άντρα στις ουγγρικές αρχές μόλις η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Βουδαπέστη. Στο βίντεο που τράβηξαν άλλοι συνεπιβάτες καταγράφηκαν όλες οι δραματικές στιγμές που έζησαν μέσα στο αεροπλάνο.



Προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε την αντίδραση του επιβάτη ενώ σύμφωνα με τον Αντόνιο, ο επιβάτης αυτός είχε επίσης κλωτσήσει καθίσματα, φώναζε και μάλιστα φέρεται να απειλούσε τον κόσμο με ένα στυλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αυτό ήταν ένας νεαρός άνδρας ουγγρικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. Η τοπική εφημερίδα Antena 3, ανέφερε ότι ο σεκιουριτάς, ο οποίος ταξίδευε με την κοπέλα του, δεν είχε ξαναταξιδέψει με αεροπλάνο και πως αυτή η πτήση θα του μείνει αξέχαστη.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου