Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: 40ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ 36ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

       
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Σοκ από μια νέα ανθρωποκτονία που συνέβη στη Λακωνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του flynews.gr, ένας 40χρονος Αλβανικής καταγωγής, φέρεται ότι έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής,  στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του FLY, ο δράστης κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε την 36χρονη γυναίκα του, πνίγοντάς την μετά από έντονο διαπληκτισμό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην 36χρονη δεν υπάρχουν σημάδια από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο που να προκάλεσαν το θάνατό της.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 40χρονος συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Έγκλημα στη Λακωνία: Στην αγκαλιά του άντρα της λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει




Τους τράβηξε φωτογραφία ο 11χρονος γιος τους και ο δράστης στη Λακωνία την ανέβασε στο Facebook - Τι λέει ο αδελφός του θύματος για το ζευγάρι - «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης - Ο 40χρονος είπε πως τσακώθηκαν γιατί ήθελε να τον εγκαταλείψει
Το πρωί αναρτούσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία με την σύζυγο του αγκαλιά και το βράδυ της αφαιρούσε την ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

Σε σοκ οι διαδικτυακοί φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ελμπασάν της Αλβανίας, από όπου φέρουν την καταγωγή τους οι δυο πρωταγωνιστές της 15ης κατά σειρά γυναικοκτονίας στη χώρα μας, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ενώ το πρωί τους έγραφαν ευχές γεμάτες από αγάπη για την κοινή τους ζωή, λίγες ώρες μετά πληροφορούνταν το φρικτό τέλος της 36χρονης.

Το ζευγάρι μάλιστα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας απαντούσε στα μηνύματα αυτά με ιδιαίτερη χαρά, με αποτέλεσμα κανένας τους να μην καταλάβει πως κάτι κακό υπάρχει μεταξύ τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στο προφίλ του 11χρονου γιου της οικογένειας στο Facebook, ο οποίος την ίδια μέρα έχει προχωρήσει σε δυο αναρτήσεις. Στην πρώτη έχει ανεβάσει μια φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του και λίγο αργότερα μια επίσης φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου