Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Στη φυλακή τρία ακόμη μέλη του κυκλώματος ελληνοποιήσεων! Συνολικά έξι κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Τρία ακόμη μέλη του κυκλώματος ελληνοποιήσεων, οδηγήθηκαν στη φυλακή, αργά το βράδυ του Σαββάτου, με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτριας και Εισαγγελέα.

Ειδικότερα, μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 61χρονος που φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος ελληνοποιήσεων που δρούσε επί σειρά ετών, αποκομίζοντας όφελος πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Στον εν λόγω κατηγορούμενο αποδίδεται ότι σχεδίαζε, συντόνιζε, αποφάσιζε και επόπτευε τη δράση του κυκλώματος αναφορικά με την έκδοση πλαστών ταυτοτήτων και διαβατηρίων σε αλλοδαπούς. Προφυλακιστέος κρίθηκε επίσης ο θετός γιος του 61χρονου καθώς και ο Διοικητής τμήματος Ασφαλείας στη Δυτική Αττική. Μάλιστα ο τελευταίος φέρεται να είχε επικοινωνίες με τον αρχηγό της οργάνωσης και τον βοηθούσε στην έκδοση των ταυτοτήτων. 

Όσον αφορά στους υπόλοιπους τέσσερις κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Υπενθυμίζουμε ότι από τους 20 συνολικά κατηγορούμενους, προφυλακιστέοι κρίθηκαν έξι εξ αυτών, ενώ οι υπόλοιποι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου