Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Οι αστυνομικοί έβαλαν «Λουκέτο» στο «υπουργείο θεραπειών» στην Αράχωβα - «Είναι γραφικοί, πριν ήταν με τον .....ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι αστυνομικοί έβαλαν «λουκέτο» στο «υπουργείο θεραπειών» που δρούσε σε κατάστημα στην Αράχωβα

Η Αστυνομία, με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής, έβαλε «λουκέτο» στο «υπουργείο θεραπειών» που δρούσε σε κατάστημα στην Αράχωβα.

Ομάδα αρνητών με την ονομασία «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πουλούσαν σε πολίτες φυσικά σκευάσματα ως δήθεν φάρμακα για την πρόληψη και τη θεραπεία του κορονοϊού.

Το STAR Κεντρικής Ελλάδας μετέδωσε πλάνα από τον έλεγχο των Αρχών στον χώρο, ενώ η φερόμενη ως ιδιοκτήτρια συνελήφθη.  

Τις αρμόδιες αρχές ενημέρωσε ο Δήμαρχος της περιοχής Γ. Σταθάς, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ότι «με αυτό το θέμα ασχολούνται μόνο τα ΜΜΕ. Δεν ασχολείται κανείς σοβαρά, ούτε εμείς, ούτε οι επισκέπτες, ούτε οι δημότες».

«Εμείς θέλαμε να δούμε αν υπάρχουν τα απαραίτητα χαρτιά για το κατάστημα», αφού ως τέτοιο είχε δηλωθεί, σύμφωνα με τον ίδιο. «Από τον Δήμο δεν είχε ζητηθεί καμία άδεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σταθάς μίλησε και για την φερόμενη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, λέγοντας ότι «στο παρελθόν ξέρουμε ότι ήταν με τον Σώρρα. Μας λέγανε ότι έχουν βρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Είναι γραφικοί. Δύο - τρία άτομα με τα οποία δεν ασχολείται κανείς σοβαρά».

Παραλήρημα από «θεματοφύλακα του Συντάγματος»: «Η μάνα μου έκανε και την 3η δόση - Έχουμε βλαμμένους στην οικογένεια»

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» δρουν σαν τάγματα εφόδου εισβάλλοντας σε τράπεζες, σχολεία, καταστήματα, ακόμα και ζαχαροπλαστεία. Ορισμένοι δεν διστάζουν μάλιστα να τα βάλουν μέχρι και με την ίδια τους την οικογένεια όταν αυτή έχει αντίθετη άποψη…

«Η μάνα μου δεν καταλαβαίνει Χριστό. Έκανε και την τρίτη δόση και μου λέει "τι είσαι επιστήμονας;", της λέω "έλα εδώ να σου εξηγήσω κάποια πράγματα". Μέσα στην οικογένειά μας την ίδια μας την οικογένεια έχουμε βλαμμένους. Δεν βλέπουν την αλήθεια δεν το καταλαβαίνουν» υποστήριξε ένας από τους "θεματοφύλακες", όπως μετέδωσε το Mega και η εκπομπή «Live News».

Μάλιστα όπως λένε, αν γίνει κάνεις μέλος του σώματος και υπογράψει μια «Ιερή δήλωση» όπως την ονομάζουν, εξαιρείται από το πρόστιμο της μάσκας και του εμβολίου.

 


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου