Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Κύκλωμα πλαστά διαβατήρια: Το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας διαψεύδει εμπλοκή στο κύκλωμα ....Σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί & στα Χανιά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αστυνομικοί μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «ξεπλύματος» κακοποιών αποκαλύπτονται σε όλη τη χώρα και άνδρες της ΕΛΑΣ τίθενται σε διαθεσιμότητα έπειτα από έρευνες των υπηρεσιών εσωτερικών υποθέσεων.

Δελτίο Τύπου με το οποίο διαψεύδει πληροφορίες ότι ερευνάται για συμμετοχή και εμπλοκή στο κύκλωμα, έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας.

Δείτε το δελτίο:

astynomiko_tmima_Kallitheas

 

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί στα Χανιά


Πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα έχει απλώσει το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες. Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί στα Χανιά.

Οι έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες αγγίζουν τρεις επίορκους αστυνομικούς των Χανίων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr σε διαθεσιμότητα αναμένεται να τεθούν, ακόμα και εντός της ημέρας, συνολικά τρεις αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, που φέρεται να υπηρετούν σε πόστα «κλειδιά», ακόμα και σε περιφερειακά αστυνομικά τμήματα του νομού.

Οι αποκαλύψεις για εγκληματική οργάνωση με μέλη δεκάδες επίορκους αστυνομικούς που «ξέπλεναν» σκληρούς μαφιόζους, εκδίδοντας εκατοντάδες πλαστές ταυτότητες, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στο «μικροσκόπιο» της υπηρεσίας βρέθηκε επίσης και η πρόσφατη υπόθεση με την έκδοση ταυτότητας σε αλλοδαπό στο Α.Τ. Πλατανιά, με τα στοιχεία όμως να δείχνουν ότι όλα έγιναν νομότυπα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αλλοδαπός διωκόταν διεθνώς για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.

Ένα από τα άτομα που είχαν πάρει τέτοια ταυτότητα, ήταν ο δολοφονημένος στη Νίκαια, σε πρατήριο υγρών καυσίμων Αλβανός κακοποιός που σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον «εγκέφαλο» της οργάνωσης τον είχε απειλήσει.



Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου