Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού Αφγανός κρατούμενος έκοψε τα κάγκελα της Ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τις φυλακές

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αφγανός κρατούμενος έκοψε τα κάγκελα της περίφραξης αλλά έγινα αντιληπτός από τους φρουρούς
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής (3/12) στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν και διαπιστώθηκε απόπειρα απόδρασης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Αφγανός κρατούμενος έκοψε τα κάγκελα της περίφραξης και επιχείρησε να αποδράσει, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την Εξωτερική Φρουρά του καταστήματος κράτησης.

Το αποτέλεσμα ήταν να σημάνει συναγερμός, με τους άνδρες της Εξωτερικής Φρουράς και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να ακινητοποιούν τον επίδοξο δραπέτη. Ωστόσο, υπήρξε ανησυχία για ενδεχόμενη μαζική απόπειρα απόδρασης, γι’ αυτό και στο εσωτερικό των φυλακών Κορυδαλλού μπήκε για έλεγχο της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκδόσεων Ενεργειών, ενώ περιμετρικά αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.

Ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τις φυλακές

Απόπειρα απόδρασης κρατουμένων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η απόπειρα φαίνεται πως έγινε στη βόρεια πτέρυγα των φυλακών, σε «τυφλό» σημείο. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρέθηκαν άμεσα στο σωφρονιστικό κατάστημα της Αττικής προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.  

Το περιστατικό έγινε στο ίδιο ακριβώς σημείο που έγινε η προηγούμενη απόπειρα πριν από δύο ημέρες. Οι κρατούμενοι έκοψαν τα κάγκελα του κελιού και πήδηξαν στο προαύλιο. Οι δράστες γνώριζαν τι έκαναν, καθώς η σκοπιά σε εκείνο το σημείο δεν φυλάγεται από σκοπό.

Τελικά, συνελήφθη ένας κρατούμενος κρυμμένος κάτω από την άδεια σκοπιά. Συνολικά από τις 21 σκοπιές των φυλακών, φυλάγονται οι οκτώ.

Αυτή τη στιγμή γίνεται καταμέτρηση των κρατουμένων. 


Πηγή ➤  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου