Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Επικίνδυνη συμμορία ανη λίκων στα χέρια της Ασφάλειας Καλλιθέας – Λήστεψαν γιο δικαστικού ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μαχαίρια, εμπρηστικοί μηχανισμοί, κλοπές, ληστείες, επιθέσεις σε ανηλίκους και ενήλικες, οπαδική βία είναι μερικά μόνο από τα ευρήματα της Αστυνομίας για συμμορία ανηλίκων από την Καλλιθέα μέλη της οποίας είναι 16χρονοι, 15χρονοι καθώς και ένας και ένας 13χρονος

Στις αρχές Μαϊου η συμμορία των ανηλίκων εντός συρμού τραμ με κατεύθυνση το Παλαιό Φάληρο πλησίασε παρέα εφήβων και με την απειλή σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό ενός νεαρού από την παρέα.

  • Από τον Μάνο Μεϊμαράκη

Στη συνέχεια ανάγκασαν την παρεά των νεαρών να βγουν από το βαγόνι και η ανήλικη συμμορία συνέχισε προς Καλλιθέα.

Ο 14χρονος υιός κορυφαίου δικαστικού στον Πειραιά από τον οποίο αφαίρεσαν το κινητό, πήγε στην Αστυνομία, κατέθεσε όσα συνέβησαν και αναγνώρισε τους δράστες σε εικόνες από την εφαρμογή instagram.

Δοθέντος ότι ορισμένα μέλη της συμμορίας των ανηλίκων ζουν στην Καλλιθέα, το τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου ζήτησε την συνδρομή της Ασφάλειας Καλλιθέας για τον εντοπισμό τους


Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας οδήγησε στην ταυτοποίηση των δραστών και σε βάρος των 8 σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 6 ανήλικους ημεδαπούς, έναν ανήλικο Σύριο και δύο ανήλικους Αλβανούς, και ειδικότερα για δύο δίδυμους 16χρονους, δύο 15χρονους, τρεις 14χρονους, έναν 13χρονο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο

Η δικογραφία διαβιβάσθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις. Η έρευνα για να διαπιστωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες πράξεις συνεχίζεται, ενώ δύο από τα μέλη της ανήλικης συμμορίας συνελήφθησαν πάλι πρόσφατα για κλοπή και απειλές σε βάρος ανηλίκων.


Η συμμορία αναρτούσε συχνά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες με μαχαίρια και εμπρηστικούς μηχανισμούς επιδεικνύοντας την ποιότητα κατασκευής τους, «λάφυρα» από κλοπές, ενώ ακολουθούσαν στα κοινωνικά δίκτυα και αναπαρήγαγαν βίντεο κλιπ γνωστού τράπερ ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με χρήση μαχαιριού στα Σεπόλια.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου