Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Θεοδωρικάκος: Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει τη δουλειά της με συνείδηση – Συγχαρητήρια για την εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Με συναντήσεις με τροχονόμους της Αθήνας αποφάσισε να κλείσει τη χρονιά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο κ. Θεοδωρικάκος χάρισε δώρα και ευχήθηκε στους τροχονόμους για τη νέα χρονιά.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του υπουεγείου Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τροχονόμους στο κέντρο της Αθήνας, στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια προάστια. Στα συγκεκριμένα σημεία όπως ορίζει η παράδοση μοιράστηκαν δώρα και έγινε ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η ΕΛ.ΑΣ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Και σήμερα την τελευταία ημέρα του χρόνου σύμφωνα με το έθιμο, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται κοντά στους αστυνομικούς μας και ιδιαίτερα κοντά στους Τροχονόμους μας. Χαρίσαμε ένα μικρό συμβολικό δώρο και τους ευχηθήκαμε Καλή Χρονιά. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της με συνείδηση, με επαγγελματικό και πολιτισμένο τρόπο και συμβάλλει καθοριστικά στην ασφάλεια όλων. Εύχομαι το 2022 να είναι μία χρονιά με υγεία και ασφάλεια, η χρονιά που θα μπει τέλος στη δοκιμασία της πανδημίας του κορωνοϊού».

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, στον οποίο διαβίβασε τα συγχαρητήριά του για την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης εκκένωσης κτιρίου που βρισκόταν υπό κατάληψης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 eleftherostypos.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου