Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Σύγκρουση τρένου με μηχανή υποστήριξης με τρεις τραυματίες στην Λιβαδειά Αμαξοστοιχία με 200 επιβάτες που πραγματοποιούσε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το εκχιονιστικό έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία όταν πήγε να την απεγκλωβίσει

Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που είχε σταματήσει έξω από Λιβαδεία καθώς οι γραμμές είχαν κλείσει από την έντονη χιονόπτωση, συγκρούστηκε με το ειδικό εκχιονιστικό μηχάνημα που πήγε στο σημείο για να καθαρίσει τις γραμμές και να απεγκλωβίσει τον συρμό. 
 

Αμαξοστοιχία με 200 επιβάτες που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα συγκρούστηκε με μία μηχανή υποστήριξης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί ελαφρά 3 επιβάτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport κλήθηκε μηχανή από τον σταθμό της Οινόης για να την τραβήξει. Όμως όταν επιχειρήθηκε η προσκόλληση της μηχανής στην αμαξοστοιχία, ίσως από λάθος χειρισμό η μηχανή προσέκρουσε πάνω στο βαγόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο μηχανοδηγός, ένας εργαζόμενος και κάποιοι από τους επιβάτες.

Η αμαξοστοιχία θα ρυμουλκηθεί στον πλησιέστερο σταθμό, προκειμένου ναπαρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους επιβάτες.

Στο σημείο που είναι δύσβατο, σπεύδουν δυναμείς της Πυροσβεστικής με σκοπό αρχικά να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους επιβάτες

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου