Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα την Τετάρτη ο 24χρονος που σκότωσε τον 56χρονο πατέρα του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο 24χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 56χρονου πατέρα του, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (26/1) στον εισαγγελέα

Ο 24χρονος που συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας του 56χρονου πατέρα του, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (26/1) στον εισαγγελέα.

Ο δράστης, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον πατέρα του ύστερα από καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Κατά τις ίδιες πηγές, ο 24χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μετά το φονικό, ο νεαρός μετέβη με αυτοκίνητο σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου προκάλεσε ζημιά σε βιτρίνα επιχείρησης και γι’ αυτό τον λόγο προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Μουδανιών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εξεταζόμενος εκεί από αστυνομικούς, αποκάλυψε ότι σκότωσε τον πατέρα του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ιατροδικαστής για την εξέταση της σορού.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου