Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι Άγνωστοι επιτέθηκαν σε φαρμακοποιό στο Αίγιο και του άρπαξαν τσάντα με σχεδόν 3.000 ευρώ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον φαρμακοποιό και του επιτέθηκαν όταν έκλεισε την επιχείρηση

Στο στόχαστρο δύο αγνώστων δραστών βρέθηκε ένας φαρμακοποιός στο Αίγιο, που είδε από την μία στιγμή στην άλλη να αρπάζουν από τα χέρια του τις εισπράξεις της επιχείρησής του!

Οι κακοποιοί, που φορούσαν κουκούλες full face, του επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, την στιγμή που έκλεινε το φαρμακείο του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Αρχικά, τον έριξαν με βία στο έδαφος και στην συνέχεια άρπαξαν την τσάντα του μέσα στην οποία είχε τις εισπράξεις της ημέρας, ύψους περίπου 3.000 ευρώ, διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και έγγραφα και κλειδιά και εξαφανίστηκαν τρέχοντας από το σημείο.

Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε αμέσως τους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν κανένα στοιχείο. Ως εκ τούτου προσπαθούν να εξασφαλίσουν πλάνα από κάμερες καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να ταυτοποιήσουν τους δυο κακοποιούς, ενώ σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου