Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ο νεκρός μέσα στο ρέμα στις Σέρρες ήταν ένας 37χρονος Ιρανός – Αγνοείται η 24χρονη σύζυγός του ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι έρευνες για την αγνοούμενη θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Στην ταυτοποίηση του άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νωρίτερα νεκρός στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών, προχώρησαν οι Αρχές. Πρόκειται για έναν 37χρονο Ιρανό, ενώ η 24χρονη σύζυγός του αγνοείται, με τις έρευνες να ολοκληρώνονται για απόψε χωρίς αποτέλεσμα.

Τις αρχές ειδοποίησε ο 22χρονος αδελφός της γυναίκας που συνόδευε το ανδρόγυνο και κάλεσε στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών για την εξαφάνισή τους. Γύρω στις 16:00 πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό τον άνδρα.

Πως συνέβη το μοιραίο

Οι τρεις μετανάστες, σύμφωνα με εκδοχή που εξετάζουν οι Αρχές, επιχείρησαν να διασχίσουν πεζοί ορεινό πέρασμα της περιοχής με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας έτσι ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Κεντρική Ευρώπη.

Λόγω όμως των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή ελέω «Διομήδη», δεν υπολόγισαν σωστά τη στάθμη του νερού και στην προσπάθεια να διασχίσουν το ρέμα το ανδρόγυνο παρασύρθηκε από τα νερά.

Οι έρευνες για την αγνοούμενη σταμάτησαν λόγω σκότους και αναμένεται να συνεχιστούν αύριο Πέμπτη, με το πρώτο φως της ημέρας.

*φωτό αρχείου

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου