Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του κόρη του 46χρονου Ντρέπομαι επειδή είναι πατέρας μου,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πραδόθηκε στους αστυνομικούς ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Νωρίτερα η κόρη του 46χρονου σε μήνυμά της στο Instagram αναφέρει πως «ντρέπεται» επειδή είναι πατέρας της.

Το κορίτσι σοκαρισμένο και αυτό από τα γεγονότα δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του πατέρα της. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram. Κάτω από τη φωτογραφία του πατέρα της , υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα και χρώματος ασημί».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ενας 46χρονος, γνώστης πολεμικών τεχνών, γρονθοκόπησε με απίστευτη μανία την 40χρονη σύντροφό του στο κεφάλι και το σώμα, αφήνοντάς την αιμόφυρτη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Μάλιστα είχε το θράσος να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα της βίαιης επίθεσής του, για να ειδοποιήσει εκείνος ασθενοφόρο. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», υπεβλήθη σε κρανιεκτομή από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Αναζητείται

Ο δράστης, μετά την πράξη του, εξαφανίστηκε και αναζητείται από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Το ίδιο είχε κάνει και το 2015 στο Αργος, όταν ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε την ανήλικη σύντροφό του, μητέρα του παιδιού τους. Είχε κατηγορηθεί για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, είχε αφήσει να περάσει το αυτόφωρο και είχε εμφανιστεί. Τώρα ο άνδρας, που έχει παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές και έχει τέσσερα παιδιά, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου