Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

«Ένα κ@λ@παιδο ήταν», λένε γείτονες του 46χρονου νταή της Αργυρούπολης «Είναι ο τσαμπουκαλής της Αργυρούπολης.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Δεν υπήρχε γυναίκα στη ζωή του που να μην την είχε χτυπήσει», λέει κάτοικος της περιοχής

Ως ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο χαρακτηρίζεται ο 46χρονος ερασιτέχνης αθλητής του τζούντο που παραδόθηκε (σ.σ. με τον δικηγόρο του και αφότου παρήλθε το αυτόφωρο) και συνελήφθη το μεσημέρι, για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του την περασμένη Παρασκευή στην Αργυρούπολη.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα σε όλο το σώμα. Οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε κρανιεκτομή, καθώς η 40χρονη είχε πολλά αιματώματα στο κεφάλι από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε.

«Εγώ είμαι που ψάχνετε για το περιστατικό της Αργυρούπολης. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι. Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο συλληφθείς, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το Open, ο 46χρονος προσπάθησε να δικαιολογηθεί (!!) στις Αρχές:

«…τσακωνόμασταν κι εγώ πάνω στο θυμό και τα νεύρα μου άρχισα να τη χτυπάω. Δεν κατάλαβα ότι ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματά μου. Δεν ήθελα να φτάσουμε εδώ όλα έγιναν την ώρα που τσακωθήκαμε. Είδα τι είχα κάνει και μετά έφυγα από το σπίτι. Όλες αυτές τις μέρες περιφερόμουν στο δρόμο και κοιμόμουν στα παγκάκια…»

Ο 46χρονος αφού σάπισε στο ξύλο την άτυχη γυναίκα, τις κραυγές της οποίας άκουσε η γειτονιά, πήρε τηλέφωνο συγγενικό του πρόσωπο που είχε κλειδιά του σπιτιού και στη συνέχεια «έγινε καπνός».

Το βίαιο παρελθόν του – «Είναι ο τσαμπουκαλής της Αργυρούπολης»

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε το γεγονός του ξυλοδαρμού, σε όσους γνώριζαν τον χαρακτήρα του 46χρονου. «Ένα κ@λ@παιδο ήταν…», σχολίασε στον ΑΝΤ1 ένας από τους γείτονες.

«Είναι ο τσαμπουκαλής της Αργυρούπολης. Δεν έδωσε ποτέ αφορμή ούτε η αδερφή του, ούτε ο γαμπρός του, μόνο ο συγκεκριμένος. Στη γειτονιά δεν είχε προκαλέσει προβλήματα, αλλού ναι», είπε στην ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής για τον 46χρονο.

Άλλοι γείτονες, δήλωσαν ότι καθημερινά τον έβλεπαν να έχει εριστική συμπεριφορά. «Ο άνδρας μου είναι τζουντόκα και ήταν μαζί συναθλητές, μάλιστα ο ίδιος τον έχει διώξει κιόλας από το τζούντο γιατί ήταν βίαιος πολλά χρόνια, δεν ήταν κάτι καινούργιο, δεν υπήρχε γυναίκα στη ζωή του που να μην την είχε χτυπήσει. Ήξερα τις δύο τις γυναίκες του. Τη μικρή την είχε κλειδώσει την είχε δέσει, ήταν πολύ τυχερή που ξέφυγε από αυτόν τον άνθρωπο, έχει και παιδί μαζί του», είπε μια γυναίκα.

Και πρόσθεσε πως είχε και μπλεξίματα με το νόμο: «Ήταν μπλεγμένος γενικά. Είχε μπλεξίματα με ναρκωτικά και αυτό ήξεραν όλοι, φαινόταν κιόλας από την έκφρασή του».

«Είναι εν δυνάμει γυναικοκτονία…», σχολίασε άλλη κάτοικος της περιοχής.

Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2015 ο 46χρονος είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει την τότε 24χρονη σύντροφό του στο Άργος. Η γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα παίρνοντας μαζί της στην Ολλανδία το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι προηγούμενες σύντροφοί του είχαν επίσης καταγγείλει για ξυλοδαρμό.

Πηγή ➤ https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου