Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κρήτη: είχαν «ρημάξει» εκκλησίες και επιχειρήσεις - Εξιχνιάστηκαν 53 υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων! Στα χέρια της αστυνομίας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στα χέρια της αστυνομίας δύο άτομα που είχαν διαπράξει 53 κλοπές και διαρρήξεις σε εκκλησίες και επιχειρήσεις της Κρήτης

Oύτε μία, ούτε δύο αλλά 53 κλοπές είχαν πραγματοποιήσει δύο άτομα σε εκκλησίες και επιχειρήσεις στην Κρήτη από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και χθες Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Οι υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων σε εκκλησίες εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων (ημεδαπού και αλλοδαπού), για διακεκριμένες περιπτώσεις  κλοπών. 

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο 2021 έως και την 24.01.2022, είχαν διαπράξει πενήντα τρεις (53) κλοπές-διαρρήξεις οι οποίες διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς και επιχειρήσεις σε περιοχές της Κρήτης προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Πηγή ➤


1 σχόλιο:

  1. Στο Χωριό μας ΒΙΣΤΑΓΗ ΑΜΑΡΙΟΥ έγιναν 5 κλοπές στις ημερομηνίες που αναφέρετε στην εκκλησία
    2 φορές, στον πολιτιστικό σύλλογο, στο καφενείο, και σε σπίτι, και άλλα, αν είναι οι δράστες που συλλάβατε, μας κάνετε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ για την Ελληνική αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή