Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

: Ταυτοποιήθηκε ληστής που έκλεβε ΙΧ - Κυκλοφορούσε με 8 επώνυμα, δήλωνε 4 χώρες καταγωγής Πώς δρούσε ο αλλοδαπός δράστης

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο δράστης είναι προφυλακισμένος στις Φυλακές Κορυδαλλού από το 2020

H Αστυνομία ταυτοποίησε έναν δράστη ο οποίος ευθύνεται για 13 κλοπές σε αυτοκίνητα που έγιναν το 2017 στον Βόλο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν αλλοδαπό κρατούμενο ο οποίος είναι προφυλακισμένος  στις Φυλακές Κορυδαλλού για κλοπές. Μάλιστα το χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης δήλωσε οκτώ διαφορετικά επώνυμα, διαφορετικά μικρά ονόματα, πατρώνυμα και μητρώνυμα. όπως και τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης και τόπους καταγωγής!

Πώς δρούσε ο αλλοδαπός δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο αλλοδαπός δήλωνε ότι κατάγεται από την Παλαιστίνη, τη Γαλλία, το Βέλγιο και άλλοτε την Αλγερία. Επίσης δήλωνε στις αρχές ότι γεννήθηκε το 1987, το 1983, το 1985 ή το 1980.

Ακόμη, εμφανιζόταν με επτά διαφορετικά επώνυμα και κατά το δοκούν άλλα μικρά ονόματα, πατρώνυμα και μητρώνυμα και επιπλέον δήλωσε ότι διέμενε σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας.

O αλλοδαπός δράστης είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού από τον Οκτώβριο του 2020 και είχε συλληφθεί με ένταλμα του ανακριτή Αθήνας, για σωρεία κλοπών.

Η ταυτοποίηση του δράστη έγινε από το γενετικό υλικό, που συλλέχθηκε, από 13 κλοπές αυτοκινήτων στο Βόλο, που έγιναν μεταξύ 10 και 13 Αυγούστου του 2017, από τα οποία έκλεβε διάφορα πράγματα.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου