Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Τι ανέφερε νέος μάρτυρας στην κατάθεσή του «Είδαμε ένα κακο ποιημένο πλάσμα» «που πας να τα βάλεις με τους billionaires;». Βι α σμός 24χ ρονης στη Θεσσαλονίκη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση ενός νέου μάρτυρα για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έκανε λόγο για ένα «κακοποιημένο πλάσμα» του οποίου η εικόνα ήταν «σοκαριστική», το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο της πόλης.

Πρόκειται για φίλο του εργοδότη της 24χρονης, ο οποίος μετέβη μαζί του το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αφού τους κάλεσε η ίδια και κατήγγειλε τον βιασμό της. Σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο ίδιος περιέγραψε τα περιστατικά που βίωσε εκείνο το πρωί μετά τα φρικιαστικά γεγονότα που έχει καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα.

«Συναντήσαμε την Γεωργία περίπου στις 11 το πρωί, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μαζί με τον εργοδότη της. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου 20 λεπτά νωρίτερα. Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα κακοποιημένο πλάσμα. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ του καταστήματος εστίασης», κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης. 

Υπενθυμίζεται πως ο εργοδότης έχει ήδη καταγγείλει απειλές για τη ζωή του, λέγοντας ότι του είπαν «που πας να τα βάλεις με τους billionaires;».


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου