Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Επτά συλλήψεις για τα οπαδικά επεισόδια στο Πέραμα Θύμα οπαδικής βίας αστυνομικός στο Πέραμα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και βεγγαλικών συνελήφθησαν 7 άτομα, για τα χθεσινά (30.01.2022) επεισόδια στο Πέραμα.

Το βράδυ της Κυριακής (30.01.2022) ομάδα εκατό περίπου ατόμων -οπαδών της ΑΕΚ- συγκεντρώθηκε στην περιοχή του Περάματος, κρατώντας ξύλινα κοντάρια και καπνογόνα και έκαναν “ντου” σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού.

Στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στην περιοχή, γινόταν εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τα επεισόδια που΄έγιναν ήταν εκτεταμένα, ενώ κάηκαν αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, “… Αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ), που πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην περιοχή, εντόπισαν οκτώ (8) ημεδαπούς και σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή επτά (7) εξ αυτών:

* 10 φωτοβολίδες

* 3 αναδιπλούμενα μαχαίρια

* αναδιπλούμενος μεταλλικός σουγιάς (τύπου πεταλούδα)

* 2 σπρέι πιπεριού

Οι ανωτέρω προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν.”

Σε βάρος των επτά συγκεκριμένων ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.


Θύμα οπαδικής βίας αστυνομικός στο Πέραμα 

Θύμα οπαδικής βίας έπεσε αστυνομικός του Α. Τ Περάματος - Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο του, χθες (30/1) το απόγευμα

Χούλιγκαν προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο αρχιφύλακα το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Περάματος.

Ο αστυνομικός χθες (30/1) το απόγευμα εκτελούσε χρέη αξιωματικού υπηρεσίας, και είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του, στην Λεωφόρο Ειρήνης 170, έξω ακριβώς από το τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», στις 19:00, το απόγευμα της Κυριακής, ενας οπαδός που επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε συνεργός του, εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα αλεξίπτωτο, η οποία έπεσε πάνω στo αυτοκίνητο του αξιωματικού υπηρεσίας.

Πριν προλάβει το όχημα να παραδοθεί στις φλόγες ο σκοπός και οι υπόλοιποι αστυνομικοί με πυροσβεστήρες έσβησαν την εστία πυρκαγιάς που προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο. Η Ασφάλεια Πειραιά αναζητώντας οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων εντόπισαν βίντεο που έχει καταγράψει την μηχανή με τους δύο αναβάτες, και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την υπόθεση θα αναλάβει το Τμήμα Αθλητικής Βίας, καθώς συνδέεται με τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου