Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Νέα δίωξη σε βάρος του ιερέα: «Ηθελε και εμένα εκτός από την κόρη μου» – Η νέα σο καριστική καταγγελία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης στα Πατήσια.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, καθώς φέρεται να ζητούσε από το ανήλικο κορίτσι φωτογραφίες.

Σε βάρος του  έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και πορνογραφία κατά συρροή. Η υπόθεση αφορά μία άλλη κοπέλα που σε ηλικία 16 ετών είχε πέσει θύμα του.

«Ζήτησε και σε εμένα να συνευρεθούμε»

Στην κατάθεσή της η μητέρα της κοπέλας που σήμερα είναι 18 ετών αναφέρει: «Η κόρη μου πήγαινε από μικρή στην εκκλησία και πιστεύει πολύ. Και ο δίδυμος αδελφός της είναι παπαδοπαίδι. Βοηθούσαν εθελοντικά στην εκκλησία, τους άρεσε να προσφέρουν. Τον ιερέα τον αγκαλιάσαμε σαν οικογένεια και είχαμε μαζί του πάρα πολύ καλή σχέση.

Τον είχαμε πνευματικό μας, που του εξομολογούμασταν τα πάντα, και τα παιδιά μας τον έβλεπαν σαν πατέρα τους. Φανταστείτε ότι πρόπερσι το 2020 και άλλη μία φορά που δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, τον είχα εμπιστευτεί και επέτρεψα στην κόρη μου να πάει μαζί του με την οικογένειά του λίγες μέρες διακοπές στο Άργος. Του είχα μιλήσει πριν φύγουν και μου είχε πει «Μην ανησυχείς θα την προσέχω εγώ σαν την οικογένειά μου».

Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου, όχι μόνο εκείνη τη φορά αλλά όλες τις φορές που μου έλεγε η κόρη μου ότι πάω στα παιδιά του και στον ιερέα για να τον βοηθήσω. Την έπαιρνε τηλέφωνο για να πάει και εγώ της το επέτρεπα.

Πριν από μήνες, σίγουρα μέσα στο 2021 που ήταν η τελευταία φορά που εξομολογήθηκα σε αυτόν, στο χώρο της εξομολόγησης μου είχε πει ότι θέλει να βρεθούμε σε ιδιωτικό χώρο οι δυο μας για να συνευρεθούμε και να μη φοβάμαι να το δω σαν λύτρωση για την ψυχή μου ή κάτι τέτοιο.

Θυμάμαι μου είπε ότι για να μην δίνουμε στόχο θα νοικιάσει ένα χώρο ή θα έβρισκε ένα χώρο απομονωμένο. Εγώ τον άκουγα και είχα σαστίσει και τότε δεν ξαναπάτησα για εξομολόγηση σε αυτόν.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν ότι έχεις διανοηθεί να πει κάτι αντίστοιχο και στην κόρη μου.

Είναι τέρας. Πραγματικά πολύ χειριστικός και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας που τα στέλναμε να τους διδάξει ήθος και σεβασμό σε θεσμούς που τιμά το λειτούργημά του. Επιθυμώ την αυστηρή του ποινική δίωξη».

Ο  αδελφός 18χρονης ο οποίος παρέδωσε νέο ακατάλληλο υλικό που βρήκε στο σπίτι στρέφεται κατά του ιερέα: «Ποιος πάπας δέχεται να έχει για ερωμένη ανήλικη και μάλιστα να την πηγαίνει μέσα στο σπίτι του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Είναι αισχρός. Είμαι σίγουρος ότι η αδερφή μου απλά έκανε υπακοή και έχει την ψευδαίσθηση ότι έκανε καλά».

Η νέα του καταγγελία 

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι νέες καταγγελίες για τον ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.

Η μητέρα μιας 18χρονης, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία, είπε ότι ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TLive του Alpha, στην αστυνομία κατέθεσε μια 18χρονη κοπέλα, με την οποία ο ιερέας έμενε πολλές ώρες μόνος του στο σπίτι του, καθώς η σύζυγός του απουσίαζε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ήταν στο σχολείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα, όσο διάστημα εκείνος βρισκόταν υπό παρακολούθηση μετά την πρώτη καταγγελία. Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον ιερέα από τότε που ήταν 15,5 ετών και ότι αυτό γινόταν με τη θέλησή της, κάτι που δεν ισχύει νομικά καθώς πρόκειται για ανήλικη.

Η μητέρα του κοριτσιού που κατέθεσε στην αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν σοκαρισμένη και φέρεται να είπε πως δεν γνώριζε τίποτα, λέγοντας πως ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο κινητό της 18χρονης βρέθηκαν άσεμνες φωτογραφίες του ιερέα αλλά και ακατάλληλο υλικό.

Πηγή ➤   eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου