Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Δύο ύποπτες Διαρρήξεις μυστήριο σε οικίες αξιωματικού της αστυνομίας..... και υπαλλήλου του ΝΑΤΟ - Τι ερευνά η Αστυνομία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δύο ύποπτες διαρρήξεις σε οικίες αξιωματικού στην ΕΛ.ΑΣ., και αξιωματούχου του ΝΑΤΟ ερευνούν οι αστυνομικές αρχές

Δύο ύποπτες διαρρήξεις σε οικίες αξιωματικού στην ΕΛ.ΑΣ., και αξιωματούχου του ΝΑΤΟ στην Αθήνα, που έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο, ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τα διαμερίσματα βρίσκονται σχεδόν απέναντι το ένα από το άλλο στον ίδιο δρόμο στα Βριλήσσια. Η πρώτη διάρρηξη στο σπίτι του υπαλλήλου του ΝΑΤΟ, σημειώθηκε  μεσημβρινές ώρες. Οι διαρρήκτες παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας, μπήκαν στο εσωτερικό, ερεύνησαν το διαμέρισμα και αφαίρεσαν τέσσερα λάπτοπ, ένα κολιέ με διαμάντι και άλλα χρυσαφικά συνολικής αξίας 16.900 ευρώ.

Όταν αργά το απόγευμα ο 40χρονος και η σύζυγός του επέστρεψαν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, διαπίστωσαν την κλοπή και ενημέρωσαν την αστυνομία. Η 35χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δύο από τα λάπτοπ είναι του συζύγου της, ο οποίος εργάζεται στα γραφεία του ΝΑΤΟ στην Αθήνα, αλλά όπως κατέθεσε δεν είχε απόρρητα έγγραφα αποθηκευμένα. Και ενώ οι αρχές ερευνούσαν την μυστηριώδη κλοπή, την επόμενη ημέρα, , διαρρήκτες τρύπωσαν στο σπίτι αξιωματικού της αστυνομίας.

Οι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν δύο υπολογιστές και ένα PlayStation. Ο Υπαστυνόμος Β' διαπίστωσε την διάρρηξη το απόγευμα της ίδιας ημέρας όταν επέστρεψε στο σπίτι του. Ενημέρωσε τους συναδέλφους του και αρχικά την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Βριλησσίων, ενώ στη συνέχεια η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που έρευνα και την κλοπή από το σπίτι του υπαλλήλου του ΝΑΤΟ.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της υπηρεσίας ερευνούν αν οι κλέφτες μπήκαν στοχευμένα στα δύο σπίτια και έψαχναν συγκεκριμένα στοιχεία ή αποτελούσαν τυχαία επιλογή.


Πηγή ➤  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου