Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις: Τρεις προσαγωγές Δολοφονία 19χρονου-Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη των δραστών οι Αρχές: Προκύπτουν νέα σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δολοφονία 19χρονου: Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης τρία άτομα, ως ύποπτα για τη συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη Άλκη Καμπανού.

Στο μεταξύ, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου οπαδού του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια αναφέρονται τα εξής:

«Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο Πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν».

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τους φονιάδες – Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Συγκίνηση στο πανελλήνιο για τον 19χρονο Άλκη που έπεσε νεκρός από επίθεση οπαδών – εγκληματικών στοιχείων στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε το Mega,  ο 19χρονος κατέληξε από συνδυασμό τραυμάτων σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν βαρύτατες, όπως αναφέρεται στο πόρισμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ακόμη και αν δεν υπήρχε το τραύμα στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του ήταν δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή.

Η ιατροδικαστής αναφέρει πως ακόμα και εάν δεν υπήρχε το τραύμα στον μηρό, για να χάσει τόσο πολύ αίμα, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή, από τη βαρβαρότητα των χτυπημάτων που εντόπισε στο κεφάλι του 19χρονου, γεγονός που δείχνει ότι αυτοί που του επιτέθηκαν, ήταν αποφασισμένοι να… χύσουν αίμα στο δρόμο.

Δολοφονία 19χρονου: Την Τετάρτη στη Βέροια η κηδεία του Άλκη – Ποιος ήταν ο 19χρονος

Στη Βέροια όπου ζούσε θα δοθεί την Τετάρτη (02.02.2022) το τελευταίο αντίο στον 19χρονο.

Η άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Βέροια αλλά και σε όλο το πανελλήνιο. Όσοι γνώριζαν τον άτυχο νεαρό κάνουν λόγο για ένα παιδί χαμηλών τόνων με αγάπη για το ποδόσφαιρο, μακριά, ωστόσο, από φανατική δράση και συμπλοκές. Ο θείος του άτυχου νέου είπε ότι «ο Άλκης δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα ThessToday.gr, εξέφρασε αποτροπιασμό για το τραγικό περιστατικό. Δίνοντας ένα μήνυμα καταδίκης του φανατισμού και της τυφλής οπαδικής βίας, είπε χαρακτηριστικά:

«Άπαντες καταδικάζουμε. Είναι πολύ κρίμα να χάνονται έτσι ζωές. Είναι δυσνόητο για τον κοινό νου ότι χάνονται σήμερα ζωές με αυτόν τον τρόπο».

Ο 19χρονος Άλκης βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε πάρει μέρος σε επεισόδια. Αγαπούσε την ομάδα του, τον Άρη, αλλά ήταν πάντα μακριά από αρρωστημένες εκδηλώσεις μίσους. Τόσο ο ίδιος όσο και οι κολλητοί φίλοι του, που επισκέφθηκε για ακόμα μία φορά πριν από λίγες μέρες. Ο ίδιος φέτος ζούσε με την οικογένειά του, στη Βέροια. Η δολοφονία του, στη Θεσσαλονίκη έχει παγώσει ολόκληρη τη χώρα.

Οι δράστες που έβγαλαν μαχαίρια και δρεπάνια ήθελαν να σκοτώσουν στα τυφλά. Χωρίς να γνωρίζουν ποιους είχαν απέναντί τους. Απλά και μόνο ήθελαν να κάνουν κακό σε ανθρώπους που υποστηρίζουν άλλη ομάδα από τη δική τους. Αμέσως μετά το έγκλημα τράπηκαν σε φυγή και άφησαν πίσω τους, τον 19χρονο Άλκη να ψυχορραγεί. Ένα παιδί που τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός οπαδός Θεσσαλονίκη έμενε αυτήν την περίοδο στη Βέροια, λόγω του πατέρα του που είναι αξιωματικός του στρατού.

Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δεν συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα και τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσαν ελληνικά. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη.

Υπενθυμίζεται πως το δολοφονικό δρεπάνι, από το οποίο έπεσε νεκρός ο 19χρονος, βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων.

Η κηδεία του άτυχου Άλκη θα τελεστεί στη Βέροια, στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (02.02.2022).

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου