Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον θάνατο των τριών παιδιών – Στην τελική ευθεία η περίεργη υπόθεση των τελευταίων 50 ετών,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις.

Η πιο δύσκολη και περίεργη υπόθεση των τελευταίων 50 ετών, όπως λένε αξιωματικοί της αστυνομίας, με τις στοχευμένες κινήσεις, να έχουν ως στόχο να δείξουν πώς και γιατί τα τρία αγγελούδια, έφτασαν στον θάνατο.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Live News ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος η ελληνική αστυνομία πέρα από τις επίσημες καταθέσεις έχει επικοινωνήσει με άτομα για το έχει συμβεί με την υπόθεση και ποια είναι τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει. Η αστυνομία περιμένει τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε παθολογικούς λόγους. Θα προστεθούν στοιχεία από τις καταθέσεις για το γεγονός ότι οι ιατρικές εξετάσεις δεν είχαν αναδείξει κάτι επιλήψιμο, ενώ δεν υπήρχε και κληρονομική προδιάθεση. Επίσης ότι όλα τα δραματικά επεισόδια σημειώθηκαν όταν δεν υπήρχε επιτήρηση από τους γιατρούς, ενώ υπάρχουν ζητήματα για τα μονόκλινα δωμάτια και τις αργοπορημένες αντιδράσεις.

Στους επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας αναμένεται να καταθέσουν πάνω από 30 γιατροί, νοσηλευτές αλλά και ιδιώτες που χαρακτηρίζονται πρόσωπα κλειδιά. Στο τέλος θα κληθούν και οι γονείς των παιδιών για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

Αυτή η αναφορά ήρθε να προσθέσει επιπλέον ερωτήματα. Οι Αρχές θέλουν να δουν το επίμαχο βίντεο, να μάθουν το λόγο που τραβήχτηκε αλλά και αν η 33χρονη είχε κάνει αναφορά σε παλιότερο χρόνο για την ύπαρξή του.

Στο μικροσκόπιο η αργοπορημένη αντίδραση

Μια σειρά από συζητήσεις τροφοδότησαν το τελευταίο διάστημα κι οι μαρτυρίες γιατρών για απάθεια και καθυστερημένη αντίδραση της 33χρονης όταν διαπίστωσε ότι τα παιδιά της είχαν χάσει τη μάχη. Η Μαλένα και η Τζωρτζίνα σε νοσοκομείο και η μόλις 6 μηνών Ίριδα στην κούνια του σπιτιού της. Με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φωτίσουν όλα όσα είχαν συμβεί και πόσος χρόνος πέρασε μέχρι να ειδοποιηθούν οι γιατροί.

Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει και ορισμένες από τις αναρτήσεις της μητέρας Τόσο για σοβαρά προβλήματα υγείας που έγραφε ότι αντιμετώπιζε, χωρίς όπως λένε οι γιατροί να τους έχει ενημερώσει, όσο και για αναζητήσεις, λίγες μέρες μετά τον θάνατο ενός εκ των παιδιών τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το «Βήμα της Κυριακής», γιατροί που είχαν ασχοληθεί με την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα σε νοσοκομεία είχαν ζητήσει από στενή συγγενή της, να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση αλλά εκείνη φέρεται να αρνήθηκε.

Επιπλέον η ίδια συγγενής, εμφάνιζε διαδοχικές νοσηλείες με νευρολογικής φύσης προβλήματα την κρίσιμη περίοδο θανάτου των παιδιών.

Με τις εκτιμήσεις και τη σεναριολογία να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, οι Αρχές πλέον συμπληρώνουν κομμάτι – κομμάτι το παζλ της υπόθεσης, σίγουροι ότι στο τέλος θα έχουν καταφέρει να λύσουν το μυστήριο που κρύβεται.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου