Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

“Βράζει” η κοινωνία – Υπάρχει ποινή που να αξίζει σε αυτή τη “μάνα”; Και δεύτερος δικηγόρος αρνείται να αναλάβει την υπεράσπισή της - Παραιτήθηκε & ο Νίκος Ιωάννου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο δικηγόρος συναντήθηκε στη ΓΑΔΑ με την 33χρονη μητέρα, που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, και αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει την υπεράσπισή της - Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Απόστολου Λύτρα από την υπόθεση

Δεν αναλαμβάνει τελικά ο Νίκος Ιωάννου την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος: «Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συνάδελφου κ.κ Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορούμενη από τους οικείους της. Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση».


Βράζει” η κοινωνία – Υπάρχει ποινή που να αξίζει σε αυτή τη “μάνα”; 


Για το πόσο βασανίστηκε το εννιάχρονο αγγελούδι πριν πεθάνει μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος τόνισε ότι η Τζωρτζίνα υπέφερε και υπέστη μια διαδικασία η οποία κράτησε αρκετά και δεν είχε ως άμεσο αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Έτσι φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πολλές απόπειρες που έκανε εναντίον της η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τελικά συνελήφθη για τον θάνατο της κόρης της.

«Η Τζωρτζίνα υπέφερε αρκετά. Φαίνεται ότι δεν ήταν μια διαδικασία που με τη μια φορά την οδήγησε στο θάνατο. Οι μαρτυρίες των γιατρών θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο και θα μας σκιαγραφήσουν όλη την περιπέτεια μέχρι τον θάνατο, μέχρι την κατάληξη αυτή», σχολίασε στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Λέων.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να έχει χρησιμοποιηθεί η κεταμίνη, η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και «έλυσε» τα χέρια των Αρχών αναφορικά με το πώς έγινε η εγκληματική ενέργεια και στα άλλα δύο παιδάκια από την Πάτρα, τη Μαλένα και την Ίριδα, ο έμπειρος ιατροδικαστής σχολίασε:

«Αν θέλουμε να είμαστε ορθοί επιστημονικά, έχουμε δύο τοξικολογικές εξετάσεις αρνητικές στα δύο πρώτα παιδιά. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα επίπεδα της ουσίας αυτής στη Τζωρτζίνα και στη συνέχεια να επαναξιολογήσουμε οριστικά αυτές τις δύο εκθέσεις και εφόσον υπάρχουν δύο τοξικολογικοί έλεγχοι αρνητικοί προφανώς κάποιος άλλος παράγοντας έχει επενεργήσει. Το σημαντικό είναι ότι η Τζωρτζίνα μας άνοιξε το δρόμο για εγκληματική ενέργεια και αυτό ήταν το ζητούμενο».

Η κεταμίνη να σημειώσουμε ότι είναι ισχυρή αναισθητική ουσία, η οποία μειώνει την αντίληψη και την επαφή με το περιβάλλον και επιδρά όπως το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

https://www.makeleio.gr/
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου