Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Δεν συνεργάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαγράψει τις «ένοχες» αναρτήσεις για να σβήσει τα ίχνη της Αυτό που την πρόδωσε Τα στοιχεία που θα φέρουν την ομολογία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο του Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς και αρνείται να δώσει τους κωδικούς για τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) της. Οι αρχές ευελπιστούν πως θα βρεθούν εκεί περαιτέρω στοιχεία που θα συνδράμουν στην επίλυση της υπόθεσης.

Η αστυνομία αναμένεται να ζητήσει και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Αυτό που πρόδωσε την 33χρονη ήταν οι διαφημίσεις για την κεταμίνη.

Σε διαγραφή όλων των «ένοχων» αναζητήσεων της από το ψηφιακό της περιβάλλον αλλά και το εφεδρικό την τελευταία τριετία είχε προχωρήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και το «Το ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως αυτό που πρόδωσε την 33χρονη ήταν οι διαφημίσεις για την κεταμίνη.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
03:27

Σύμφωνα με συγκεκριμένα ευρήματα που έχουν προκύψει από τον έλεγχο των αρχών στα λάπτοπ και τα κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου η 33χρονη είχε φροντίσει να διαγράψει από όλο το ψηφιακό της περιβάλλον και το εφεδρικό, όλες τις πιθανώς ύποπτες αναζητήσεις της.

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος  μίλησε για τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου.

  • Νέο εμπόδιο στις έρευνες βάζει η Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές – Η κίνηση που επιβαρύνει τη θέση της

«Δεν εξέτασαν τις αναζητήσεις των συσκευών αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».

Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός κάνει λόγο για την ουσία «χλωράλη», και αντί η 33χρονη να αναζητήσει αυτή την ουσία, βάζει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ στο άρθρο της εμφανίζεται και η κεταμίνη.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες  πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.

Νέο εμπόδιο στις έρευνες βάζει η Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές – Η κίνηση που επιβαρύνει τη θέση της

Πώς σχολιάζουν οι αρχές το νέο αυτό εμπόδιο που βάζει στις έρευνες η Πισπιρίγκου

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη στα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, τα οποία έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια. Ήδη για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας έχει προφυλακιστεί η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία της δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η ίδια αρνείται τα πάντα, ενώ προσπαθεί είτε μέσω των δικηγόρων της, είτε μέσα από συνεντεύξεις της στα ΜΜΕ να αντικρούσει κάθε επιβαρυντικό στοιχείο που παρουσιάζεται, άλλοτε με μεγαλύτερη κι άλλοτε με μικρότερη επιτυχία.

Από τη στιγμή της σύλληψής της, όπως είναι λογικό όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, τάμπλετ) βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εξεταστούν.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 33χρονη μητέρα να τους πει τους κωδικούς για να μπορέσουν να ανοίξουν τις εν λόγω συσκευές, προκειμένου να διαπιστώσουν τι αναζητήσεις είχε κάνει στο διαδίκτυο, αλλά και με ποιους μιλούσε.

Βάζει νέο εμπόδιο η Πισπιρίγκου

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να τους τα δώσει, και δεν συνεργάζεται καθόλου με τις αρχές.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι οι αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα ένα πρόβλημα, αφού θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος μέχρι να «παραβιαστούν» οι συσκευές και τα mail που χρησιμοποιούσε η 33χρονη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα καταφέρουν να «σπάσουν» τους κωδικούς της, ωστόσο αυτό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Επιβαρύνει τη θέση της

Παράλληλα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, με τις πράξεις αυτές η Ρούλα Πισπιρίγκου επιβαρύνει τη θέση της.

«Αφού δεν έχει να κρύψει κάτι γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;» λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει ότι κάτι κρύβει…

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αργότερα αναμένεται να ζητηθούν και οι κωδικοί από συγκεκριμένα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου.


Πηγή ➤  https://www.in.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου