Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Άρχισαν τα όργανα.... Σταγόνα στον ωκεανό η σύλληψη της Πισπιρίγκου, λέει ο Κατερινόπουλος η υπόθεση έχει βαθιές ρίζες - «Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η νέα ανάρτηση του ταξίαρχου  ε.α. δείχνει ότι η υπόθεση της Πάτρας έχει βαθιές ρίζες  - «Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά» τονίζει ο κ. Κατερινόπουλος για το ζευγάρι 

Με μια νέα του ανάρτηση στο twitter, o Θανάσης Κατερινόπουλος σημειώνει πως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό αφήνοντας αιχμή, πως ίσως δεν έχει αποκαλυφθεί σε βάθος η υπόθεση.   Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια». 


Ο ταξίαρχος ε.α. προβλέπει επίσης ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να «κελαηδούν» για την υπόθεση με τα αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα. Σε δήλωση του, εξέφρασε τον προβληματισμό του λέγοντας ότι  «Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ 

Κατερινόπουλος: Μάνο και Ρούλα τους συνδέει θανάσιμο μυστικό

«Η μια πληροφορία είναι πως 2,5 μήνες πριν τον θάνατό της, πωλήθηκε ένα διαμέρισμα περίπου 200.000 ευρώ σε κάποιο άλλο σημείο στην Πάτρα και όχι εκεί που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, ο οποίος, αφού ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς, διερωτήθηκε: «Πού πήγαν τα 200.000€ από την πώληση ακινήτου της σπιτονοικοκυράς;» «Που πήγαν αυτά τα χρήματα από την πώληση του ακινήτου; Πρέπει να διερευνηθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος ε.α.

«Η δεύτερη πληροφορία»-όπως είπε- είναι πως ««υπάρχει μακρινή συγγένεια της σπιτονοικοκυράς και της Ρούλας, από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς σημαντική είναι και η θέση του Μάνου Δασκαλάκη με αυτή τη διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στον ίδιο και στη Ρούλα , όπου αναμένεται να βγάλει στη φόρα πολλές αλήθειες.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» γερά τον Μάνο αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες .

Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, «δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα .Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα.

Κατά τα λεγόμενα της Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά.

Για το «κατηγορούμενη» που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία είπε: «Δεν νομίζω πως η δήλωση που έκανε ο ίδιος είναι γραμμένη από τον ίδιο, αλλά από δικηγόρο. Δεν αρνείται όμως την επικοινωνία μαζί της. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους ο Μάνος και η Ρούλα και για να θυμηθώ την παλιά μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα κι όχι το τιτίβισμα».

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους (σ.σ. του Μάνου και της Ρούλας). Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα και όχι το τιτίβισμα» συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr    https://www.makeleio.gr/  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου