Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Πάτρα: Σαρώνουν το Α’ Αστυνομικό Τμήμα για την υπόθεση Πισπιρίγκου – Ερωτηματικά για το περιπολικό που δεν… υπήρχε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πάτρα: Στην Ασφάλεια Πάτρας, κλειδωμένες σε ένα συρτάρι, βρίσκονται οι φωτογραφίες που ελήφθησαν από την Ίριδα Δασκαλάκη, όταν η μόλις 6 μηνών κόρη της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκε νεκρή.

Όπως καταγγέλθηκε από τον εν αποστρατεία αξιωματικό της ΕΛΑΣ Θανάση Κατερινόπουλο, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έρευνα σε σχέση με τις αιτίες θανάτου του παιδιού, περιέργως δεν έχουν παραδοθεί στο «Ανθρωποκτονιών Αττικής», που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Για τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα επικρατεί αναστάτωση και για το πως διέρρευσαν στον Τύπο. Κι αυτό γιατί το cd με τις φωτογραφίες εξακολουθεί να βρίσκεται σε συγκεκριμένο γραφείο της Ασφάλειας Πατρών.

Το συγκεκριμένο cd αναμένεται να παρουσιαστεί και στους δύο πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει την υπόθεση, Καρακούκη και Καλογριά.

Ωστόσο, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει την πληροφορία πως το «Ανθρωποκτονιών» έχει αιτηθεί στην Ασφάλεια Πάτρας να αποσταλεί το cd με τις φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας και αναμένουμε να δούμε ποια από τις δύο υπηρεσίες θα δικαιωθεί.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να ζητηθούν εξηγήσεις για το πώς το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών έδωσε έγγραφη εντολή στην Ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα να παραδώσει ιατροδικαστικό υλικό της Ίριδας προκειμένου ο πατέρας του κοριτσιού, Μάνος Δασκαλάκης, να το μεταφέρει (με δικό του μέσο) στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου. Μάλιστα η αιτιολογία ήταν πως…δεν υπήρχε περιπολικό διαθέσιμο!

Το συγκεκριμένο υλικό θα μπορούσε να υποστεί την οποιαδήποτε αλλοίωση.

Πηγή: pelop.gr

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου