Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Πάτρα: Το επίσημο πόρισμα για την κεταμίνη – «Δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει η Τζωρτζίνα», της δόθηκαν 15 αμπούλες Ζητείται η εκταφή της Τζωρτζίνας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πάτρα: Σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από τη φαρμακευτική ουσία της Κεταμίνης, αποδίδεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη.

Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρονται όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στην μεγαλύτερη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Ελήφθησαν αίμα και ούρα για τοξικολογική εξέταση από την οποία διαπιστώθηκε:

Στο αίμα η παρουσία κεταμίνης και μεταβολίτη της (norketamine) lidocaine, prilovaine, valproic, acid, levetiracetam, phenoharbital, midazolam, nordazepam, clobazam  και μεταβολίτης της (norclobazam).

Σύμφωνα με την έκθεση, ο ποσοτικός προσδιορισμός των ανιχνευθέντων ουσιών στο μεταθανάτιο δείγμα αίματος έδειξε ότι η συγκέντρωσης της κεταμίνης ήταν ίση με 6,5 mg/Ml. Η ευρεθείσα αυτή συγκέντρωση είναι στο εύρος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή των συγκεντρώσεων του φαρμάκου σε δείγματα μεταθανάτιου αίματος θανατηφόρων περιστατικών που σχετίζονται με τη χρήση κεταμίνης.

Στα ούρα ανιχνεύθηκε Κεταμίνη,  valproic, acid, levetiracetam, phenoharbital, paracetamol, ibuprofen, baclofen, temazepam, nordazepam, clobazam και μεταβολίτη της (norclobazam).

Παράλληλα, ανάμεσα στις εργαστηριακές εξετάσεις συμπεριλαμβάνονται δείγματα από τον εγκέφαλο και τα σπλάχνα με συσκευή λάρυγγος, ιστοτεμάχια ήπατος, νεφρού και παγκρέατος καθώς και από τους νεφρούς με τα επινεφρίδια για ιστολογική εξέταση.

Στις παρατηρήσεις της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφέρονται τα εξής:

Σύμφωνα με το σχόλιο της τοξικολογικής εξέτασης η ανεύρεση ηωσινοφύλων και μονοκυττάρων με ηωσυνόφυλλα κοκκία, απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση και συσχέτιση με το κλινικό ιστορικό, τους χορηγηθέντες φαρμακευτικούς ή άλλους παράγοντες και τα εν ζωή εργαστηριακά ευρήματα.

Τέλος όπως αναφέρει στο πόρισμα του ο ιατροδικαστής σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου.

Μιλώντας στην εκπομπή «LIVE NEWS» ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι στην μικρή Τζωρτζίνα δόθηκαν περίπου δυόμιση κουτιά (δηλ 15 αμπούλες περίπου).


Πάτρα: Τι θα μάθουμε σε περίπτωση εκταφής της Τζωρτζίνας

Αυτό που θα διαπιστωθεί από τις τρίχες των μαλλιών του παιδιού είναι αν η πρώτη ανακοπή που υπέστη πριν από ένα χρόνο στην Πάτρα, είχε τον ίδιο παρονομαστή.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί είναι πολύ πιθανό να ασκηθεί και νέα δίωξη στην 33χρονη, καθώς και στην Πάτρα την Άνοιξη του 2021 ήταν και πάλι μόνη με την κόρη της, στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν. Εφτά μήνες μετά η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η ποσότητα της κεταμίνης ήταν τόσο μεγάλη που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο…

Ένα από τα ερωτήματα που παραμένουν πάντως είναι πώς έφτασε η κεταμίνη μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας. Για τη διαδρομή της φονικής ουσίας εργάζονται πυρετωδώς οι Αρχές στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα.

Πάτρα: Εν αναμονή του πορίσματος Καρακούκη, Καλόγρια

Όλα αυτά εν αναμονή του πορίσματος των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της μικρής Ίριδας. Για τα δύο πρώτα παιδιά που έχασε η οικογένεια από την Πάτρα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να έχουν οδηγήσει μια σειρά από ιατροδικαστές να μιλήσουν για διπλή εγκληματική ενέργεια…

Πάτρα: Πώς θα απαντήσει ο Δασκαλάκης

Όλα αυτά την ώρα που η διαμάχη των γονέων για θέματα που δεν έχουν να κάνουν αμιγώς με την ουσία του θρίλερ συνεχίζεται. Μετά το εξώδικο της 33χρονης στον Μάνο Δασκαλάκη, ο ίδιος σκέφτεται να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού, ο πατέρας των κοριτσιών θα απαντήσει και στους τρεις άξονες που έθεσε η πρώην γυναίκα του.  Από τα προσωπικά του αντικείμενα δεν θέλει τίποτα, παρά μόνο έναν φάκελο με προσωπικά του έγγραφα που βρίσκεται πάνω στο ψυγείο του σπιτιού. Αναφορικά με το κινητό τηλέφωνο προηγμένης τεχνολογίας που είναι στα στοιχεία της κατηγορούμενης, θα πει ότι θα διευθετήσει τους απλήρωτους λογαριασμούς και τέλος αναφορικά με τα μνήματα των παιδιών του αναμένεται να αναφέρει πως έχει ήδη μεριμνήσει για την εικόνα τους.

Στο περιθώριο των εξελίξεων και αυτές οι εικόνες από το διαδίκτυο, με νεαρές γυναίκες να δηλώνουν θαυμάστριες του Μάνου Δασκαλάκη και να σηκώνουν βίντεο με τις ίδιες να τραγουδούν ορισμένα από τα κομμάτια του 30χρονου.

Η φωνή που ακούγεται είναι του Μάνου Δασκαλάκη, με τις ίδιες να παραμένουν σε πρώτο πλάνο και να ερμηνεύουν χαμηλόφωνα.

Όλα αυτά απλώς συμπληρώνουν τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Οι εξελίξεις τρέχουν και η 33χρονη κατηγορούμενη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο απόλυτο θρίλερ των τελευταίων δεκαετιών.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου