Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Τέξας: Αυτός είναι ο 18χ ρονος που σκότωσε 19 παιδιά & 2 δασκάλους σε δημοτικό σχολείο (φώτο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς

Αναστάτωση επικρατεί στις ΗΠΑ, έπειτα από το μακελειό στο Τέξας, κατά τη διάρκεια του οποίου, ένας 18χρονος εισέβαλε σε δημοτικό σχολείο στο Ουβάλντε και πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δυο δασκάλους.

Σύμφωνα με τις αρχές οι οποίες εξακολουθούν να ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας, ο Σαλβαδόρ Ράμος, όπως αναγνωρίστηκε ο δράστης της μαζικής επίθεσης στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ, είχε στείλει μήνυμα σε άγνωστό που ανέφερε ότι «πρόκειται να το κάνω», λίγες ώρες πριν την επίθεση του.

Ο Ράμος, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς, φοιτούσε στο γυμνάσιο της πόλης και πριν την επίθεση στο δημοτικό είχε πυροβολήσει τη γιαγιά του η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια φωτογραφία με δύο τουφέκια τύπου AR15 εμφανίστηκε σε έναν λογαριασμό στο Instagram συνδεδεμένο με τον ύποπτο δολοφόνο του Ουβάλντε μόλις τρεις ημέρες πριν από τη σφαγή της στο δημοτικό σχολείο Ρομπ.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε ως ιστορία με το όνομα χρήστη “salv8dor_”. Πολλοί συμμαθητές επιβεβαίωσαν ότι ο λογαριασμός ανήκε στον ύποπτο ένοπλο Σαλβαδόρ Ράμος.

Η σελίδα TikTok του Ράμος έχει μόνο μία ανάρτηση – ένα κλιπ ενός παιχνιδιού για κινητά του Subway Surfers. Το βιογραφικό κάτω από την φωτογραφία του προφίλ του γράφει: «Τα παιδιά να φοβούνται».

Πηγή ➤https://www.pronews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου