Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Το μεγάλο Βατερλώ του Ερντογάν στην Ουκρανία – Πέφτουν τα Bayraktar σαν τις μύγες

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μπορεί ο Τούρκος να τρίβει τα χέρια του από τις πωλήσεις, τα νέα όμως από το μέτωπο δεν είναι καλά

Επιβεβαιώνεται πλήρως ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχε διαψεύσει ότι τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία διαθέτει ο ουκρανικό στρατός, θα μπορούσαν να αλλάξουν την ροή του πολέμου. Η αναφορά του μάλιστα είχε χαρακτηριστεί απαξιωτική για το τουρκικό οπλικό σύστημα το οποίο είχε διαφημιστεί ως υπερόπλο που προκαλούσε μεγάλες καταστροφές στον ρωσικό στρατό.

Φαίνεται ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εκπαιδεύτηκαν γρήγορα, κατάλαβαν τις αδυναμίες των Bayraktar και ανέπτυξαν οπλικά συστήματα, στα οποία εφάρμοσαν το ραντάρ τελευταίας γενιάς, ρωσικής κατασκευής, μετατρέποντας υφιστάμενα αντιαεροπορικά συστήματα σε φονιάδες Drones.

Έτσι, μετά τα Pantsir, τα οποία ήταν το πρώτο Οπλικό σύστημα κατά των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που ανέπτυξαν οι ρωσικές δυνάμεις, ξεκινώντας μάλιστα από την Συρία, τώρα φαίνεται ότι ενεργοποίησαν και τα TOR.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά πύραυλος από το συγκεκριμένο πυραυλικό σύστημα να καταρρίπτει τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο ουκρανικό μέτωπο. Για όσους γνωρίζουν, πρόκειται για κατάρριψη με «μικρότερο κόστος».

Καλό θα είναι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν το ραντάρ Τηλέμαχος σε κάποιο υφιστάμενο παρόμοιο σύστημα από τα οποία διαθέτουμε, και το πρόβλημα των τουρκικών Drones θα αποτελέσει παρελθόν.

Δείτε το βίντεο με την κατάρριψη

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου