Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Πτήση τρό μου από Θεσσαλονίκη για Χανιά – Ούρλι αζαν και έκλαιγαν οι επιβάτες ο πιλότος αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανός

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/05) σε πτήση της Ryan Αir που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τα Χανιά. Αιτία ήταν οι θυελλώδεις άνεμοι που δεν άφηναν το αεροσκάφος να προσγειωθεί ομαλά στο «Ι. Δασκαλογιάννης».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της ιστοσελίδας kriti360.gr, πολλοί ήταν αυτοί που έχασαν την ψυχραιμία τους με αποτέλεσμα να αρχίσουν να φωνάζουν, να ουρλιάζουν ακόμα και να κλαίνε.

Ακόμα πιο δύσκολη αποδείχθηκε η προσγείωση καθώς οι ισχυρές ριπές δυσκόλευαν την προσέγγιση του αεροδρομίου των Χανίων, ενώ χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους πραγματοποίησε ενημέρωση από τα μεγάφωνα για το τι γίνεται σε περίπτωση εγκατάλειψης του αεροσκάφους.

Τελικά ωστόσο ο πιλότος αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανός και ψύχραιμος καταφέρνοντας να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος προς ανακούφιση των επιβατών.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση επιβάτιδας της πτήσης: «Ευχαριστούμε τον Θεό που φτάσαμε. Ήταν απίστευτο που ζήσαμε, νιώσαμε πως θα πεθάνουμε. Ευτυχώς ο πιλότος φάνηκε ψύχραιμος και καταφέραμε να προσγειωθούμε στα Χανιά».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου