Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΗΛΕΙΑ Λευκοχώρι: Άγνωστοι βανδάλισαν το νεκροταφείο – Δεν άφησαν ούτε καντήλι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο είκοσι μέρες μετά την επιστολή που έστειλαν οι κάτοικοι του Λευκοχωρίου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υφυπουργό του, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Μιχάλη Οικονομόπουλο, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας, τους βουλευτές του νομού και τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους στην παραβατικότητα που επικρατεί στην περιοχή και χθες το πρωί το χωριό έπεσε ξανά «θύμα» των γνωστών – αγνώστων!

Στόχος αυτή τη φορά – όπως διαβάσαμε στην σελίδα του χωριού στο facebook – έγινε το κοιμητήριο του Λευκοχωρίου αφού οι δράστες εισέβαλαν βραδινές προφανώς ώρες και κυριολεκτικά δεν άφησαν καντήλι για καντήλι αφού έσπασαν και έκλεψαν σιδερένια καντήλια των κεκοιμημένων του χωριού επιδεικνύοντας εκτός των άλλων και ασέβεια προς τους νεκρούς.

Σε κάποια μνήματα μάλιστα, έσπασαν και τα πορτάκια αποθήκευσης για να πάρουν το λάδι για τα καντήλια και ό,τι άλλο τους φάνηκε χρήσιμο! Το νέο αυτό περιστατικό εκτός από ανησυχία έχει φέρει στα όρια τους, του κατοίκους του Λευκοχωρίου οι οποίοι θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχαν αναφέρει ενδεικτικά περιστατικά διάρρηξης σε σπίτια και στο παγκάρι του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου και μια απόπειρα στις 11 Απριλίου ζητώντας να παρθούν μέτρα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου