Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Τα πέντε βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. με την Τζωρτζίνα να υποφέρει Τι είδε που δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί [βίντεο]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πάτρα: Πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει» έχουν στα χέρια τους οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος. Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί  αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει. Πρόκειται για γιατρούς από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο αλλά και από το «Αγλαΐα Κυριακού» όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τον Ιανουάριο που πέρασε. Από αυτές οι δέκα καταθέσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σχετικά με τα βίντεο που αφορούν την 9χρονη Τζωρτζίνα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υποστήριξε ότι τα έχει δει και τόνισε ότι: «σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα…».

Ο δημοσιογράφος επεσήμανε ακόμη ότι ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

Πάτρα: «Η Ρούλα, όταν χώριζαν, απειλούσε τον Μάνο ότι θα του πάρει τα παιδιά»

Παράλληλα, μία ακόμη μαρτυρία ήρθε σήμερα Τετάρτη στο φως της δημοσιότητας από τον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκε απόσπασμα από συνομιλία με φίλο του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος υποστήριξε πως «η Ρούλα, όταν χώριζαν, απειλούσε τον Μάνο ότι θα τον καταστρέψει και θα του πάρει τα παιδιά».

Είπε ακόμη, σχετικά με τον περιβόητο Γιάννη που είχε αναφερθεί και στις συζητήσεις Μάνου και Ρούλας, ότι «η Ρούλα είχε παραδεχθεί την σχέση της με άλλον άνδρα και ο Μάνος χτύπησε την Ρούλα μπροστά στην Τζωρτζίνα».

Όπως τόνισε, «ο Μάνος γύρισε στο σπίτι, πήρε τα πράγματα του και πήγε στο πατρικό τους και την Κυριακή βρέθηκε νεκρή η Ίριδα στην κούνια».



Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου