Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Πώς αντέδρασε η Γεωργία Μπίκα στην πρόταση απαλλαγής του κατηγορούμενου για τον βι α σμό της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε μια λιτή ανακοίνωση προχώρησε η Γεωργία Μπίκα, για την πρόταση του εισαγγελέα να απαλλάξει τον μοναδικό κατηγορούμενο της υπόθεσης βιασμού της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μετά την καταγγελία που είχε κάνει η ίδια.

Η Γεωργία Μπίκα, στο άκουσμα της είδησης ότι προτάθηκε από τον εισαγγελέα να απαλλαχθεί ο κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού, δήλωσε μέσω του δικηγόρου της: «Υπάρχει πρόταση της Εισαγγελέως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Όμως το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει. Είναι νωρίς για δηλώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ μακρύ δρόμο».

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να απαλλαχθεί ο 27χρονος μοναδικός κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού που είχε καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποτιμώντας το σύνολο των στοιχείων του δικαστικού φακέλου, η εισαγγελική λειτουργός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της 24χρονης υπήρξε ψευδής και κατά συνέπεια δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου