Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Σύνταγμα: «Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα», είχε γράψει στα social media πριν πάει ένο πλος στον Άγνωστο Στρατιώτη έλεγε ότι είναι άγγελος,,,,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Θρίλερ τα ξημερώματα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Ο άνδρας κρατούσε πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας Πραξικόπημα» και έλεγε στους αστυνομικούς ότι είναι άγγελος του Θεού

Mε ένα παραληρηματικό κείμενο που είχε αναρτήσει σε λογαριασμό του στα social media ενημέρωνε για την πράξη του ο 37χρονος Σ.Β., ο οποίος πήγε ένοπλος τα ξημερώματα στο Σύνταγμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 37χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, λίγο μετά τις 03:00, βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κρατώντας μια καραμπίνα. Ο άνδρας φώναζε και έβριζε ενώ κρατούσε και ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».

Για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκαν από το σημείο οι Εύζωνες, ενώ ο ευρύτερος χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στην ανάρτησή του προειδοποιούσε πως θα κάνει… πραξικόπημα στη Βουλή, ενώ έλεγε στους αστυνομικούς ότι είναι άγγελος του Θεού και άναβε κεριά.

Ο 37χρονος, εμφανίστηκε στο Σύνταγμα σε κατάσταση αμόκ γύρω στις 03:00 το πρωί, κρατώντας μία καραμπίνα και κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, απειλώντας να ανοίξει πυρ.

Ο Σ.Β., που συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στο κείμενο που έχει δημοσιεύσει στα social meida, αναφέρει μεταξύ άλλων ακατάληπτων, ότι «μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν».

Την ανάρτησή του μάλιστα συνοδεύει και με φωτογραφίες, με το πανό, αλλά και την καραμπίνα με την οποία πήγε τα ξημερώματα στο Σύνταγμα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του 37χρονου

Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλωνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο.

Δείτε βίντεο: Σύνταγμα: «Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα - ένα», είχε γράψει στα social media πριν πάει ένοπλος στον Άγνωστο Στρατιώτη

 



 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου