Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό κατήγγειλε η Σταρ Ελλάς 2022 φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε προσαγωγή της 20χρονης και του πρώην συντρόφου της, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας, στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, η καταγγελία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ειρήνης Βολιώτη, ήταν για ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, με την ίδια να έχει σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο.

Ο πρώην σύντροφός της, κατά την προσαγωγή του στο τμήμα, έκανε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία, υποστηρίζοντας πως του επιτέθηκε η πρώην σύντροφος του, η οποία γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Η ίδια η 20χρονη πάντως, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το μόνο αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της, είναι η λίμα για τα νύχια της…

Μάλιστα, η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε και φωτογραφία από το αστυνομικό τμήμα με την 20χρονη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σύντροφός της έγινε βίαιος όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της 20χρονης, είπε στην «Espresso»: «Ο εντολέας μου φέρεται ως κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία που τέλεσε κατά της συντρόφου του. Κατέθεσε βέβαια μήνυση και ο ίδιος, δηλώνοντας πως υπέστη βία από την πρώην σύντροφό του την ίδια μέρα, δίνοντας μία άλλη εκδοχή στην υπόθεση.

Δεν έχουν προσκομιστεί μέχρι σήμερα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εντολέας μου άσκησε την οποιαδήποτε βία εναντίον της πρώην συντρόφου του, αντίθετα σύντομα θα προσκομιστεί από πλευράς μας το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του σταθμού των τρένων, που θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς μας και θα μας οδηγήσει στην αθώωση. Το ποινικό παρελθόν του εντολέα μου είναι άσχετο με την παρούσα υπόθεση και καλό θα ήταν να μην αναφέρεται διότι δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση εναντίον του και δεν πρέπει να καταστρατηγείται το τεκμήριο αθωότητάς του».

Πηγή ➤https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου