Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Σάλος στο Ναύπλιο: Στα σκουπίδια (3) κλεμμένες ογκώδεις δικογραφίες – Δυο συλλήψεις Μια πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μια πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας για το Πρωτοδικείο Ναυπλίου, καθώς φέρεται να έχουν πεταχτεί στα… σκουπίδια τρεις ογκώδεις δικογραφίες, προφανώς για να εξαφανιστούν. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση των εισαγγελικών αρχών, αφού διέταξαν τη σύλληψη, με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, δυο υπαλλήλων καθαριότητας ως φυσικών αυτουργών της συγκεκριμένης πράξης.

Το θέμα αποκάλυψε το «dikografies.blogspot.com» αναφέροντας ότι «σε δίκη που επρόκειτο να γίνει την 1η Ιουνίου στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου, η οποία αφορούσε οικογενειακή αντιδικία με πολύ μεγάλο περιουσιακό αντικείμενο, διαπιστώθηκε ότι, είχαν… χαθεί οι δικογραφίες της υπόθεσης!

Το περίεργο είναι ότι, ένα χρόνο πριν, πάλι είχαν χαθεί οι ίδιες δικογραφίες, με αποτέλεσμα αναβολή της δίκης και ανασύσταση των εγγράφων της υπόθεσης!

Μετά από αυτό διενεργήθηκε έρευνα και ως εκ του… θαύματος, οι δικογραφίες βρέθηκαν πεταγμένες στα σκουπίδια.

Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι της καθαριότητας και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, ενώ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου διέταξε προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί».

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε άμεσα σε έρευνα και συνέλαβε στο πλαίσιο του αυτοφώρου δυο καθαριστές που είχαν αναλάβει, εκ μέρους ιδιωτικής εταιρίας, τον καθαρισμό του Δικαστικού Μεγάρου, μετά από εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου Ηλία Κωνσταντακόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι, δεν αρνήθηκαν ότι… πέταξαν τις δικογραφίες. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να είναι ο ηθικός αυτουργός , αυτός που φέρεται να έδωσε την εντολή ή είχε συμφέρον να πεταχτούν οι δικογραφίες Κάτι που έγινε, μάλιστα, δυο φορές!

Πηγή ➤  https://protinewskorinthias


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου