Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Βίντεο: Διαρρήκτης μπαίνει σε βίλα στη Μύκονο και γίνεται... καπνός όταν τον .... Μυστήριο με κλοπή ισραηλινών διαβατηρίων

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το protothema.gr με τον θρασύτατο διαρρήκτη που μπήκε στη βίλα με καλυμμένο το πρόσωπο και εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού

Οι εσωτερικές κάμερες σε βίλα του νησιού κατέγραψαν τη στιγμή που ο διαρρήκτης τρέχει να φύγει καθώς τον έχει αντιληφθεί ο ένοικος του σπιτιού. Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, ο θρασύτατος διαρρήκτης με καλυμμένο το πρόσωπο του εισβάλει στο εσωτερικό της βίλας με σκοπό να αφαιρέσει ότι πολύτιμο βρει μπροστά του.

Ωστόσο, οι κινήσεις του γίνονται αντιληπτές από τον ένοικο της βίλας ο οποίος βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα και πιθανόν ξύπνησε από τον θόρυβο και κατέβηκε γρήγορα τις σκάλες που οδηγούν στο σαλόνι για να δει τι είχε συμβεί.


Τότε ο επιτήδειος - μέλος συμμορίας που έχουν βάλει στο στόχαστρο πολυτελείς κατοικίες - βάζει «τα πόδια στην πλάτη» και εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού. Δεν γνωρίζει όμως ότι στο σαλόνι είναι τοποθετημένη κάμερα κλειστού κυκλώματος που καταγραφεί καρέ-καρέ τις κινήσεις του.

Δείτε το βίντεο: 
 


Μυστήριο με κλοπή ισραηλινών διαβατηρίων από βίλα στη Μύκονο

Οι εισβολείς φαίνεται να ενήργησαν στοχευμένα - Εκτός από τα διαβατήρια, άρπαξαν ένα Rolex αξίας 11.000 ευρώ, μετρητά και άλλα αντικείμενα αξίας 30.000 ευρώ
Μια περίεργη υπόθεση που πνίγεται στο σκοτάδι, αναφορικά με την κλοπή των ταξιδιωτικών εγγράφων και τα κίνητρα των εισβολέων, σε βίλα στη θέση Κανάλια του νησιού των ανέμων, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, 30χρονος υπήκοος Ισραήλ, μετέβη στις 17 Ιουνίου στην Αστυνομία Μυκόνου και κατήγγειλε οτι απο το χρονικό διάστημα της 20:00 της 16ης Ιουνίου μέχρι τη 01:00 της 17ης, άγνωστοι, μπήκαν μέσα στη βίλα που είχε ενοικιάσει με άλλα έξι άτομα στα Κανάλια, παραβιάζοντας με κατσαβίδι μπαλκονόπορτα.

Οι νυχτερινοί εισβολείς φαίνεται να ενήργησαν στοχευμένα, αφού άρπαξαν ένα Rolex αξίας 11.000 ευρώ, μετρητά και άλλα αντικείμενα αξίας 30.000 ευρώ αλλά και τα διαβατήρια των ενοικιαστών.

Οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία του 30χρονου εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη των δραστών και τα κίνητρά τους.



 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου