Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΕΦΕΤ: Αποσύρεται ρολό κοτόπουλο με σαλμονέλα – Πετάξτε το αν το αγοράσατε ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δείτε ποιο είναι το προϊόν

Με εντολή του ΕΦΕΤ αποσύρεται από την αγορά ρολό κοτόπουλο, στο οποίο βρέθηκε σαλμονέλα.

Ο ΕΦΕΤ καλεί όσους το αγόρασαν να μην το καταναλώσουν, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, μετά από ελέγχους βρέθηκε στο κοτόπουλο ο μικροοργανισμός Salmonella spp.

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

«Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2022, προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 1κιλ. ΚΤΨ., με ημερομηνία κατάψυξης 30/11/2021 και ανάλωσης 30/11/2022, που παράγεται από την εταιρεία «ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΩΝ (ΒΕΚ) ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗ ΑΒΕΕ» και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου αποτυπώνεται κατωτέρω να μην το καταναλώσουν».

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου