Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Μεγάλη φωτιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής - Αυξάνονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις Φωτιά & στη Φθιώτιδα – «Μάχη» των πυροσβεστών από γη και αέρα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Άλλη μία φωτιά ξέσπασε αυτή τη φορά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 15:35 για φωτιά στην Κασσάνδρα σε δασική έκταση βόρεια της περιοχής «Μόλα Καλύβα», στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 23 οχήματα με 77 πυροσβέστες. Στο σημείο έφτασαν και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα.

Δείτε βίντεο του Thestival.gr: 

 
Επίσης, από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Προς το παρόν, οι φλόγες δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές.

Φωτιά & στη  Φθιώτιδα – «Μάχη» των πυροσβεστών από γη και αέρα

Εναέριες και επίγειες δυνάμεις επιχειρούν αυτή την ώρα στη φωτιά που εκδηλώθηκε ανάμεσα στα χωριά Ζέλι και Άγναντη, στη Φθιώτιδα.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα, σε αγροτοδασική έκταση μεταξύ Άγναντης και Ζελίου.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει και επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις από Αταλάντη, Άγιο Κωνσταντίνο, Λαμία και Αργυροχώρι, ενώ άμεσα σηκώθηκαν και τα δυο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας, τα οποία επιχειρούν ρίψεις από αέρος.

Σύμφωνα με το LamiaReport, αν και υπάρχουν άνεμοι στην περιοχή, οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι σε καλό δρόμο με τη βοήθεια των αεροσκαφών η πυρκαγιά σε λίγο θα τεθεί υπό έλεγχο.


 Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου