Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Φωτεινή Πανταζή .... Η πρώτη των πρώτων στο Οικονομικό του ΑΠΘ – Η 18χρονη από τον δήμο Θερμαϊκού,,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η Φωτεινή Πανταζή κατάφερε να μπει πρώτη στο οικονομικό του ΑΠΘ μετά την ανακοίνωση των βάσεων 2022 αλλά τα ταλέντα της και οι ασχολίες της είναι πολλά παραπάνω. Η νεαρή, φοιτήτρια πλέον, Φωτεινή ασχολείται με το σέρφινγκ, το τένις, την ιστιοπλοΐα, το μπιτς βόλεϊ, το σκάκι και πολλά ακόμα…

Μιλώντας στο Thes.gr, η 18χρονη από τον Δήμο Θερμαϊκού, από μικρή απολαμβάνει τη φύση, ενώ αγωνίζεται και για το περιβάλλον. Μετά την ανακοίνωση των βάσεων 2022, είναι έτοιμη και για το ταξίδι της ως φοιτήτρια του ΑΠΘ.

«Η πρωτιά ήρθε με πολύ σκληρή δουλειά. Ήμουν αφοσιωμένη στο στόχο μου διάβασα πάρα πολύ και για ένα χρόνο στερήθηκα τα πάντα. Η διαδρομή ήταν δύσκολη και είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ήταν ένα αγώνας ψυχολογικός και ήθελε δυνατά νεύρα. Εκμεταλλεύτηκα σωστά το χρόνο μου και δεν αναλώθηκαν σε ανούσιες ασχολίες, όπως τα σόσιαλ μίντια.

Όσο για τον ελεύθερό της χρόνο απαντά: Ασχολούμαι μόνο με ότι με εξελίσσει. Ζω σε μια περιοχή που έχει έντονο το θαλάσσιο στοιχείο. Έχω μεγαλώσει δίπλα στη θάλασσα. Περνάω πάρα πολύ χρόνο στο νερό είναι η ζωή μου αλλά μου αρέσει και ο αέρας. Ο πατέρας μου είναι αεραθλητής και πολύ συχνά στο ελεύθερο μου χρόνο πετάμε μαζί . Είναι πάρα πολύ ωραία εμπειρία να βλέπεις τον κόσμο από ψηλά, είναι κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο».

Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του τμήματος των Οικονομικών έπαιξε για την Φωτεινή Πανταζή ένα χάλκινο μετάλλιο σε διαγωνισμό μαθηματικών. «Το χάλκινο μετάλλιο μου έκανε να νιώσω ποιο σίγουρη για τον εαυτό μου, ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Η Φωτεινή σήμερα ονειρεύεται την ώρα θα ξεκινήσει τις σπουδές της στο ΑΠΘ και δηλώνει πως θέλει να εξελιχθεί και να προοδεύσει στην χώρα της.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου