Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Άνδρες της Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες σε ένα 42χρονο Αλβανό «πισ τολέρο» νταή στο Πόρτο Ράφτη- Απείλησε υπάλληλο σούπερ μάρκετ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Άμεση και αποφασιστική ήταν η επέμβαση στελεχών της Άμεσης Δράσης στο Πόρτο Ράφτη, που πέρασαν χειροπέδες σε ένα 42χρονο Αλβανό «πιστολέρο»  που απείλησε υπάλληλο σούπερ μάρκετ με πιστόλι, επειδή θεώρησε ότι τον στραβοκοίταξε.

Όλα εξελίχθηκαν την περασμένη Κυριακή (26/6) στις 14:20 το μεσημέρι, όταν ο 42χρονος βγήκε από σούπερ μαρκετ στην περιοχή  και αντίκρισε τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ.

Ο άνδρας ζήτησε τον λόγο γιατί τον… στραβοκοίταξε και πριν προλάβει ο υπάλληλος να απαντήσει, σήκωσε την μπλούζα που φορούσε και του επέδειξε ένα πιστόλι που είχε στην κατοχή του. Όταν απομακρύνθηκε από το χώρο, ο υπάλληλος κάλεσε την αστυνομία και  άνδρες της Άμεσης Δράσης, ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν αν τον εντοπίσουν στις 19:00 το απόγευμα ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ που είχε καταγραφεί το επεισόδιο.

Το πιστόλι του πιστολέρο στο Πόρτο Ράφτη / Φωτογραφία: Law and Order

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης ακινητοποίησαν το όχημα του και εντόπισαν ένα πιστόλι στο κάτω μέρος του καθίσματος του οδηγού, καθώς και 15 φιξάκια ηρωίνης .

Ο «νταής πιστολέρο» οδηγήθηκε στο τμημα ασφαλείας όπου αναγνωρίστηκε από τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας έχει παραβατικό παρελθόν, καθώς δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ φέρεται να προκαλούσε προβλήματα με την συμπεριφορά του και σε άλλους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου