Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Αμετανόητος ο «Ψευτογιατρός»: «Δεν θα πω ότι είμαι άγιος, αλλά σίγουρα δεν είμαι.......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αμετανόητος για τις ανεπανόρθωτες βλάβες που προξένησε που είχαν ως αποτέλεσμα 12 άνθρωποι να πεθάνουν και άλλοι 14 να κινδυνεύσουν με θάνατο εμφανίστηκε ο  «ψευτογιατρός», ο οποίος απολογήθηκε σήμερα.

«Δεν είμαι δολοφόνος» είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του στο δικαστήριο: «Σήμερα μετά από τόσο καιρό βρίσκομαι στη θέση να μπορώ να απολογηθώ. Δε θα πω ότι είμαι άγιος και δεν έκανα λάθη αλλά, σίγουρα, δεν είμαι δολοφόνος. Είχα την τύχη και την ευλογία να γεννηθώ μέσα σε χριστιανική οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν ψάλτης και μητέρα μου διακονούσε το ναό όπως μπορούσε.

Έμαθα να είναι άνθρωπος της προσφοράς. Σε όλα τα μοναστήρια, η ιατρική που ασκούνε είναι τα βότανα. Εκεί άρχισα να μαθαίνω τα βότανα από τον προπάππου μου. Είχε σπουδάσει ιατρική στο εξωτερικό. Θυμάμαι σαν παιδί να έχω εικόνες του παππούλη, με τους φίλους του που ερχόταν κόσμος να τους θεραπεύσει με βότανα. Εκείνος με πήρε από το χεράκι και μου έμαθε θα βότανα.

Παράλληλα από δέκα χρονών άρχισα να πηγαίνω στο Άγιο Όρος. Εκεί όπως γνωρίζετε χρησιμοποιούν τα βότανα. Εκεί αντάλλασσα γνώσεις με μοναχούς. Κάποια στιγμή αυτά που ήξερα εγώ λόγω της εμπειρίας του παππούλη αλλά και επειδή είχαν θητεύσει κοντά σε δύο κορυφαίους βοτανολόγους από το Πήλιο. Εμένα ο Θεός μου είχε δώσει ένα χάρισμα να γνωρίζω καλά τα βότανα…».

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ακόμη στην απολογία του ότι δεν έλαβε ποτέ κανένα ποσό από κανέναν!

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι συστήνονταν στους ασθενείς ως ογκολόγος, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να το δικαιολογήσει ως εξής: «Κάποια στιγμή έκανα ένα λάθος, όταν η φήμη μου βγήκε έξω από το Άγιο Όρος, κάποιος έψαξε για μένα, βρήκε ένα συνονόματο γιατρό στην Αμερική και διέδιδε ότι αυτός είμαι εγώ. Από εγωισμό και υπερηφάνεια το άφησα να υποβόσκει και δεν το διέψευσα, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου.Βρίσκομαι εδώ για μία αμαρτία, ένα ψέμα, τον εγωισμό και την υπερηφάνεια μου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου