Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου - Πληρωμές για συνταξιούχους & με δύο ταμεία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πληρωμές συντάξεων μηνός Αυγούστου για τις 26, 27 και 28 Ιουλίου αποφάσισε ο ΕΦΚΑ, και μέσα στους συνταξιούχους που θα πάρουν την πρώτη οριστική σύνταξη αυτόν το μήνα είναι και περίπου 4.000 συντάξεις με χρόνο ασφάλισης σε δύο ταμεία, είτε παράλληλα είτε και διαδοχικά.

Σύμφωνα με την απόφαση που αποκαλύπτει ο «Ε.Τ.», οι ημερομηνίες για την πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Αυγούστου 2022 ανά Ταμείο έχουν ως εξής:

*Στις 26 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ, το ΝΑΤ, το ΕΤΑΑ, το ΕΤΑΤ, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το Ταμείο της ΔΕΗ.

*Στις 27 Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από το ΙΚΑ, τα Ταμεία των τραπεζών, των συνεταιρισμών (ΤΣΕΑΠΓΣΟ), το πρώην ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

*Στις 28 Ιουλίου 2022, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τα παραπάνω ταμεία (ΙΚΑ, τραπεζών, κ.λπ.) που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Απεμπλοκή

Στην πληρωμή του Ιουλίου μπαίνουν τα χρήματα και για τις πρώτες οριστικές συντάξεις με παράλληλη ασφάλιση, καθώς και για συνταξιούχους με διαδοχική ασφάλιση.

Για τις δύο αυτές κατηγορίες ο ΕΦΚΑ έχει θέσει σε εφαρμογή ένα νέο λογισμικό σύστημα, ώστε να μπορούν οι υπηρεσίες του να βρίσκουν τους χρόνους που έχουν πραγματοποιήσει οι ασφαλισμένοι σε δύο Ταμεία (είτε με παράλληλη είτε με διαδοχική ασφάλιση) και να υπολογίζει τα ποσά σύνταξης και τις προσαυξήσεις που δικαιούνται.

Το «κλειδί» στο νέο αυτό λογισμικό σύστημα είναι ότι η καταχώριση του χρόνου ασφάλισης και ο υπολογισμός των ποσών σύνταξης ή προσαύξησης γίνονται ταχύτατα χωρίς καθυστερήσεις και κυρίως χωρίς λάθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες οριστικές συντάξεις με παράλληλη ή και διαδοχική ασφάλιση αφορούν ασφαλισμένους με χρόνο σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ ή ΙΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου