Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Η τσέχικη αστυνομία κυκλοφορεί με μία Ferrari 458

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αρκετά συχνά, βλέπουμε κατασκευαστές αυτοκινήτων να κάνουν συμφωνίες με αστυνομικά τμήματα για την παροχή αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Αυτά τα μοντέλα κυρίως χρησιμοποιούνται για λόγους προώθησης και προβολής, αλλά το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο της τσέχικης αστυνομίας, είναι λίγο …διαφορετικό.

Οι τσεχικές αρχές πρόσφατα κατέσχεσαν μία Ferrari 458 Italia. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της κατάσχεσης του supercar, αλλά φαίνεται πως οι αρχές βρήκαν αμέσως τον τρόπο να εκμεταλλευθούν το συγκεκριμένο όχημα.

Η συγκεκριμένη 458 δέχτηκε αρκετές μετατροπές για να μπορεί να καλύψει τα καθήκοντα ενός περιπολικού. Αρχικά, βάφτηκε σε ένα απαλό γκρι χρώμα και μετά διακοσμήθηκε με όλα τα λογότυπα της αστυνομίας, με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες. Εφοδιάστηκε με νέο σύστημα καμερών, αστυνομικό ραδιόφωνο και ένα όπλο-ραντάρ. Συνολικά, η αστυνομία ξόδεψε περίπου 5 χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση του αυτοκινήτου, το οποίο πριν απο την κατάσχεση, βρισκόταν σε ακινησία για 10 χρόνια, έχοντας καλύψει λιγότερα από 2.000 χιλιόμετρα από την μέρα που αγοράστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συγκεκριμένη 458 στοχεύει στην μείωση των παράνομων, αυτοσχέδιων αγώνων στη Τσεχία. Ταυτόχρονα, συμμετέχει στην ειδική μονάδα παρακολούθησης της αστυνομίας, εντοπίζοντας κλεμμένα οχήματα και περιπολώντας εθνικές οδούς. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η 458 ήταν ένα από τα σχεδόν 900 οχήματα που έχουν κατασχεθεί μέσα στο τελευταίο έτος, σημειώνοντας πως η 458 «δεν είναι καν το πιο ακριβό ή σπάνιο» αυτοκίνητο από αυτά.

 


 Πηγή ➤  https://www.autotypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου