Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

O Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος Από μικρός ήθελε να γίνει γιατρός και τα κατάφερε με 19.580 μόρια

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

O Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος από το Ηράκλειο είχε στόχο, με το επάγγελμα που θα επιλέξει, να μπορεί να βοηθάει τον συνάνθρωπο. Και θα το καταφέρει, αφού μετά την ανακοίνωση των βάσεων 2022, κατάφερε να εισαχθεί δεύτερος στην Ιατρική Αθηνών με 19.580 μόρια.

Ο Αλέξανδρος από το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, είχε ως πρώτη επιλογή την Ιατρική και με 19.580 μόρια γνώριζε πως είχε κατακτήσει τον στόχο του. H χαρά του βέβαια έγινε ακόμα μεγαλύτερη τη στιγμή της ανακοίνωσης των βάσεων, όταν έμαθε ότι περνά στην σχολή δεύτερος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω δικαιωμένος» είπε ο Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος από το Ηράκλειο, που με γονείς γιατρούς, από μικρός ήθελε να γίνει γιατρός, γιατί του άρεσε να προσφέρει βοήθεια μέσω του επαγγέλματός του.

«Θέλω να προσφέρω και να βοηθάω και γιατί όχι, να προσπαθήσω με τις δυνάμεις μου, ακόμη και στην ανακάλυψη νέων θεραπειών», σημείωσε ο νεαρός φοιτητής πλέον της Ιατρικής Αθηνών, ο οποίος στην πορεία προς τις πανελλαδικές εξετάσεις, διατήρησε πολλές από τις δραστηριότητες του, που όπως εξηγεί του έδιναν κουράγιο καθώς από αυτές αντλούσε δύναμη.

Ασχολούνταν με το μπάσκετ μέχρι και την Άνοιξη, έπαιζε την κιθάρα του και έβγαινε κανονικά με τους φίλους του. Όλα αυτά βέβαια, στα διαλείμματα από το διάβασμα.

«Με τον τρόπο αυτό κατάφερα να έχω παραγωγικό διάβασμα, αλλά και απόθεμα δυνάμεων» λέει, περιμένοντας τη νέα του αρχή, την νέα του φοιτητική πλέον ζωή.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου