Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: «Συγγνώμη, δεν θέλω να μπω φυλακή», λέει η νεαρή που μαχαί ρωσε την 27χρονη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη η επίθεση που δέχτηκε 27χρονη από 25χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει ανησυχία. Μετανιωμένη εμφανίστηκε η γυναίκα που το απόγευμα της Τετάρτης επιτέθηκε με μαχαίρι σε μια 27χρονη ομοεθνή της στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία. Η νεαρή ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

«Η αδελφή μου έχει μετανιώσει και ζητάει συγνώμη για αυτό που έχει κάνει. Δεν έπρεπε να ορμηξει στην κοπέλα», δήλωσε ο αδελφός της 27χρονης, τονίζοντας ότι «αυτό που μου λέει από εκείνη την ώρα είναι αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια υπομονή για αυτή την κοπέλα. Αγαπούσε πάρα πολύ τον άντρα της, έδινε και την ζωη της για αυτόν, έκανε τα πάντα για αυτόν. Αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει, από εκείνη την ώρα μου λέει αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε, αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», ανέφερε ο αδελφός της κοπέλας.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 19:00 χθες Τετάρτη (17/8/2022) όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για το αιματηρό περιστατικό.

Η 25χρονη γυναίκα με ένα μαχαίρι στο χέρι τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο την άτυχη 27χρονη φωνάζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το θύμα έκανε παράνομη σχέση με τον άνδρα της.

Η 25χρονη φαίνεται πως ακολούθησε την 27χρονη που κατευθυνόταν πεζή προς το σπίτι της και την μαχαίρωσε, ενώ στη συνέχεια το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδελφής της που βρισκόταν πολύ κοντά.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα στο σημείο, η 25χρονη συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλέυεται εκτός κινδύνου. 

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου